1:50 pm - marți, 22 octombrie 2019

Elena Basescu, o femeie de cariera

Faptul că Elena Băsescu a intrat în Parlamentul European nu mă uimeşte deloc. Eram absolut sigur că domniţa îşi va câştiga prin forţe proprii şi părinteşti un loc in Parlament. (Ia)Atitudinea ei în campania electorală a fost una aprig de băgăreaţă, fata s-a mişcat bine peste tot, şi-a făcut o imagine de hărnicuţă, a împărţit batistuţe, a plantat pomişori şi a ajuns in Parlamentul European, conform rezultatelor finale ale alegerilor europarlamentare.

Aseară, însă, fătuca a fost sfătuită prost. A renunţat la independenţă şi s-a înscris în PD-L. Fatal sau echitabil. Dacă a fost împinsă în Parlament, de ce să nu facă ea gestul omonim şi să se întoarcă în braţele celor care au promovat-o? Păi avea ea ceva de zis în treaba asta? Da, de unde. Şi-a îndeplinit misiunea robotică şi-acum a plătit preţul măgulitor al ieşirii la rampă.

Nu mă intrigă nimic în această atitudine. Cum spuneam şi într-un articol anterior, Elena Băsescu reprezintă starea actuală a politicii şi a României de azi. Ce viitor avem? Hm? Viitor?

Comentariile sunt inchise.