10:56 pm - joi, 25 aprilie 2019

Doua hoteluri de lux care pot gazdui cu succes turistii in contextul meciurilor importante ale Nationalei

Consultand oferta de cazare din zona stadionului National, am selectat doua hoteluri de lux unde va puteti petrece noaptea.

Hotelul Intercontinental – 5*

Hotelul Intercontinental este situat in centrul capitalei, in imediata apropiere a Teatrului National. Accesul catre Arena Nationala se face extrem de facil, fie prin intermediul taxi-ului, fie cu ajutorul metroului sau al tramvaiului.

Asa cum multi dintre voi stiu, Intercontinental este un hotel Bucuresti extrem de luxos si de apreciat de catre turisti. Aici se cazeaza atat turisti veniti sa petreaca un sejur in capitala cat si oameni de afaceri sau artisti ajunsi in Bucuresti pentru diverse reprezentatii.

Dispunand de 390 de camere si 13 apartamente finisate modern si dotate cu cele mai bune aparate electronice si electrocasnice, Hotelul Intercontinental dispune de un restaurant unde puteti servi preparate romanesti si internationale, 5 sali de conferinte cu o capacitate totala de 600 de persoane, sala de spa si fitness, casino, un centru de infrumusetare si o piscina acoperita.

Hotelul Howard Johnson – 5*

In cazul in care locatia din preajma Universitatii nu va este la indemana, puteti sa va cazati in preajma Pietei Romane. Acolo veti intalni unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Bucuresti, Howard Johnson fiind cotat cu 5 stele.

Hotelul Howard Johnson nu este nimic altceva decat vechiul Hotel Dorobanti, cele 285 de spatii de cazare fiind renovate in urma cu cativa ani, astazi ele fiind unele dintre cele mai luxoase din capitala. Mobilier cu tente frantuzesti, electronice de ultima generatie, room service 24/24 si multe alte facilitati oferite turistilor, cam asa putem traduce activitatea acestui hotel din Bucuresti.

Mai mult de atat, in cadrul hotelului veti regasi numai putin de 9 sali de conferinta, un mini bar precum si unul dintre cele mai bune restaurante Bucuresti, meniul incluzand preparate autohtone, frantuzesti, italiene si mexicane.

Comentariile sunt inchise.