10:05 am - joi, 28 mai 2020

Despre Voyo

In weekendul asta mi-am facut cont pe voyo.ro ca sa vad niste seriale si emisiuni de pe ProTv… mai precis “Las Fierbinti” si “MasterChef” si pot spune cu mana pe inima ca este mult mai fain sa urmaresti aceste emisiuni pe voyo.ro decat la televizor…

De ce? Pentru ca nu avem reclame, pentru ca poti pune pauza sau poti da inapoi oricand sa revezi o faza tare… in plus pe acest site gasesti toate emisiunile importante ale grupului MediaPro… ( Romanii au talent, Masterchef, Promotor, Romania te iubesc, Apropo TV, Ceva de la Playboy, etc )

Pana la urma ce inseamna 3 euro? Un pachet de tigari si cateva ore pe care le castigi neurmarind mizeriile de reclame de la ProTv… Mizerii de reclame care sunt difuzate in exces chiar cu riscul de a fi amendati de catre CNA. ( “Pro TV a depăşit cu 3 ore şi 24 de minute spaţiul legal de publicitate în noiembrie 2011 şi cu 2 ore şi 27 de minute în decembrie 2011 ).

Rationamentul de mai sus functioneaza pentru abonament… continutul Pay/View fiind destul de slab si de scump… Adica nu vad de ce ai da 3 euro sa vezi un film vechi de 1 an sau 2 in conditiile in care poti vedea la cinema cu o suma aproximativ egala un film de actualitate… Zic si eu… ( Doamne fereste sa se voteze/aplice la sange o lege cum e ACTA ca ramanem la mana unor situri de genul… )

Si in final… apropos de reclame… daca ei incalca legea cu buna stiinta rezulta ca amenda este prea mica sau publicitatea prea ieftina si ei sunt nevoiti sa sfideze legea pentru a iesi in profit…. Cum o fi?

Comentariile sunt inchise.