2:23 pm - duminică, 25 august 2019

Despre martiri – Dan Puric

Nu, nu voi vorbi despre acest subiect pentru ca nu sunt pasionat. Asa s-a numit dezbaterea, mai bine zis intalnirea pe care publicul a avut-o astazi cu Dan Puric la Casa Sindicatelor. E a doua oara cand il vad in persoana si prima oara cand il vad discutand despre un anume subiect. Prima oara am avut norocul sa-l vad sambata, in excursie.

N-am fost la aceasta intalnire de dragul subiectului si nu vreau sa par nesimtit, dar cei ce au murit in urma Experimentului Pitesti nu sunt primii si nici ultimii care au murit din cauza religiei (pro sau contra) – au murit milioane de oameni in istorie din cauza acestei probleme si inca se moare. Odihneasca-se in pace cu totii.

Am fost la intalnire pentru a il vedea pe Dan Puric, da. Am vrut sa aflu ce ii place atat de mult profesoarei de fizica la el. Pot sa spun ca mi-a castigat respectul din pozitia de orator. As vrea sa il vad si intr-o piesa de teatru sau un numar de pantomima (insa biletele sunt scumpe si YouTube-ul nu se compara cu sala de teatru). Am stat doar doua ore, nu stiu cat a durat pentru ca am plecat inainte de final.

Dan Puric, oratorul, este o persoana exceptionala. In acele doua ore a reusit sa vorbeasca fara pauze, in afara de cele de la aplauze, fara sa incetineasca ritmul si fara sa vorbeasca “de umplutura.” Are umor, unul destul de fin, pe care il apreciez si ce e cel mai important, nu plictiseste. Va recomand tuturor sa mergeti sa il vedeti daca aveti ocazia si daca va permiteti un bilet de intrare, unde este cazul.

Partea proasta e ca Dan Puric nu-mi tine de foame.

Comentariile sunt inchise.