7:14 am - sâmbătă, 26 mai 2018

Decoratiunile pentru restaurant care va pot infrumuseta nunta

Vorbind despre numeroase variante, decoratiunile devin dificil de ales, mai ales daca ne gandim la doi parteneri creativi ce vor sa isi puna laolalta imaginatia pentru a-si decora sublim receptia in timpul acestui eveniment special. Astazi va vom aminti doar cinci exemple de ornamente special configurate pentru salile de nunta si exteriorul acestora, asta pentru ca si cei mai putin inspirati sa beneficieze de o sursa artistica!

Clasicul

Decoratiunile care se incadreaza in gama clasica sunt accesorii ravnite in cadrul receptiei, asta pentru ca imprumut locasului respectiv un gram din eleganta si rafinamentl lor aparte. Buchete naturale de flori in nuane pastelate, servetele elegante si huse satinate pentru scaune- toate acestea sunt artificii de urmarit in amenajarea unui restaurant nunta din Bucuresti.

Extravagantul

Aceia care nu doresc niciun strop de anonimat la nunta lor pot alege sa-si infrumuseteze localul prin intermediul accesoriilor si ornamentelor extravagante. Decoratiunile simple, minimaliste si amplasamentul acestora in locurile mai putin vizibile nu fac parte din lista mirilor care doresc sa impresioneze invitatii, ele facand loc buchetelor supradimensionate de flori, nuantelor aprinse ale huselor si spectacolului de paiete si aplicatii din pietre peste orice mic ornament, fie el invitatia de nunta, rezervarea la masa, marturia oferita in dar sau micile detalii ale ambientului: vesela, servetelele, covoarele si draperiile.

Exteriorul

Din perspectiva exteriorului, posibilitatile sunt dintre cele mai numeroase. Sugestia celor care se ocupa de aranjamentele de nunta este aceea de a alege din colectia de lampioane a unui magazin online cu experienta, acesta punandu-va la dispozitie modele hand – made, versiuni foarte colorate sau nuante linistite pentru a crea un decor paradisiac.

Multicolorul

Unele nunti reusesc sa isi inveseleasca participantii prin a lor atmosfera plina de viata si de energie, aceasta fiind sustinuta si de coloristica decoratiunilor folosite pentru amenajarea receptiei in cauza. Rosul aprins, galbenul ravisant, turquoise-ul plin de viata sau lila-ul extravagant reprezinta doar cateva dintre acele culori ca va pot insoti in cadrul petrecerii dumneavoastra. Cu siguranta, multitudinea de rochii sofisticate va beneficia de un fundal armonios, viu colorat, gata sa imprumute prospetimea sa intregului ambient. Dintre nuantele vedeta ale sezonului primavara – vara trebuie sa amintim pastelurile optimiste, tonurile marine sau culorile romantice, asa cum sunt rozul, rosul sau movul imperial.

Tematicul

Decoratiunile tematice fac parte din viata noastra de zi cu zi, ele reusind sa surprinda pe indelete simbolistica unui eveniment. Astfel, putem imprumuta nuntii noastre spiritul zilelor de primavara, printr-o tematica subjugata acestui anotimp, sau putem promova o tema intru totul artistica, asa cum este cea a perioadei „vintage”/”retro”. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa alegem cu tact decoratiunile potrivite pentru stilul abordat, micile detalii facand diferenta intr-un astfel de context.

Ce-i drept, atunci cand vine vorba despre evenimentele importante din viata noastra imaginatia nu cunoaste granite, stilurile ornamentale amintite avand un simplu rol inspirational. Bineinteles, orice urma de personalitate va fi apreciata in randul invitatilor, ceea ce inseamna ca va puteti gandi deja la o tematica aparte, la o culoare surprinzatoare sau la un material predominant!

 

Comentariile sunt inchise.