6:57 pm - sâmbătă, 18 septembrie 2021

De ce sa cumperi de pe Jingle.ro?

Pentru ca este singurul magazin online din Romania in care gasesti tot ce vrei tastand culoarea, nu denumirea produselor

Nu exista nicio indoiala cu privire la importanta designului magazinelor online, mai ales cand acestea sunt supuse unei activitati extrem de competitive. Comertul outdoor este inlocuit cu magazine online care trebuie sa se actualizeze constant pentru a atrage trafic organic cu potential de conversie. La fel cum un vanzator depune toate eforturile pentru a facilita experienta potentialului cumparator atunci cand acesta calca pragul unui magazin, Jingle.ro a initiat un concept unic in Romania.

Astfel, la momentul actual, Jingle.ro constituie singura platforma online prin intermediul carora utilizatorii pot cauta obiecte, articole vestimentare si multe alte bunuri pe baza nuantei caracteristice a acestora si nu a cuvintelor – cheie, cum se intampla in cazul celorlalte magazine online. Platforma ofera rezultate eficiente, astfel ca in cel mai scurt timp identificati articolele de care erati interesati, fara a fi nevoia sa depuneti eforturi pentru a va aminti denumirea exacta a produsului.

Jingle.ro comercializeaza o atitudine castigatoare: Optimizarea sesiunii de shopping online prin tastarea distractiva a culorilor

Ce spune dulapul de haine despre tine

Cunoasteti acel moment in care sunteti interesat de un produs, insa nu va amintiti cum se numeste si, mai mult decat atat, nici nu stiti cum sa explicati unui apropiat despre ce anume este, mai exact vorba? Acum, incercati sa raspundeti la urmatoarea intrebare: cum ar putea un magazin online sa identifice produsul de care sunteti interesat, daca nici dumneavoastra nu reusiti sa definiti cu precizie articolele pe care intentionati sa le achizitionati? Jingle.ro a sesizat aceasta problema (destul de des intalnita, de altfel) si a pus accent pe un factor extrem de important si rational, totodata: memoria fotografica.

Vestile bune de-abia acum incep sa circule; odata ce accesati platforma, puteti da frau liber imaginatiei, pentru a cauta produsele care va intereseaza. Pantalonii mov din magazinul acela costisitor v-au atras atentia, dar din cauza partenerului nu ati reusit sa memorati numele brandului? Intrati pe Jingle.ro si tastazi fraza exacta, de pilda “pantaloni mov”, iar platforma va va oferi rezultatele compatibile cu cu nevoia dumneavoastra.

Sansele sunt extrem ca magazinul sa va ofere sugestii ale produselor pe care chiar le cautati. Nu sunteti prima persoana care cauta acele articole, astfel ca magazinul isi optimizeaza constant sugestiile si rezultatele (si) pe baza interogarilor solicitate de utilizatorii din trecut. Jingle.ro va degreveaza de tastarea termenilor unici, specifici atunci cand doriti sa achizitionati orice tip de produs.

Este pur si simplu uimitor cate rezultate va sunt returnate atunci cand efectuati o cautare doar pe baza unei culori care v-a ramas in minte! S-ar putea sa credeti ca termeni ca „roz pastel” sau “turcoaz” sunt relativ specializati, dar o cautare interogare a acestor termeni returneaza mai multe pagini de rezultate. Acum este mai simplu sa faceti cumparaturi si, cel mai important, nu va veti mai presa partenerul sa va astepte cat timp incetati vanatoarea de articole promotionale. Pe Jingle.ro gasiti cele mai noi oferte la o gama extinsa de produse, de la articole vestimentare si pana la jucarii sau hrana pentru animale.

Comentariile sunt inchise.