8:45 pm - sâmbătă, 18 septembrie 2021

De ce feminitatea este buna pentru perfectionare

Perfectionismul este o incercare neincetata de a ajunge „acolo” (orice ar fi pentru tine – poate ca scopul este sa fii renumit, sa ai o casa frumoasa, sa calatoresti in lume, sa ai propria afacere). Partea complicata este ca „nu exista”. E o figura a imaginatiei tale. Si odata ce ajungeti in acel loc sfant pe care vi l-ati imaginat, tot nu veti realiza asta. Vei avea o noua destinatie glorificata. Perfectionismul este atat de complicat.
Daca cititi articole despre perfectionism, veti primi niste sfaturi sanatoase cu privire la atingerea lui, adaugand mai multa grija propriei persoane si restabilirea nivelurilor de energie.

In fiecare persoana, indiferent de sex, traiesc doua energii inseparabile, dar egale: femininul si masculinul. Aceste energii nu sunt vizibile, dar ele sunt resimtite. Acestea sunt cele care va spun cand este timpul sa vorbiti cand sunteti agatat de prietenii dvs. si cand este timpul sa ascultati. Acestea va incurajeaza sa iesiti vineri seara sau sa va retrageti pentru a petrece putin timp singur.

Deci, ce reprezinta ele?

Masculin: aceasta energie este „impingerea” in viata. Este actiunea pe care o luati, obiectivele pe care le-ati stabilit si visele pe care le realizati. Masculinul este orientat pe sarcini, logic, condus, protectiv si auto-focalizat. E Razboinicul vostru. Este stralucitor ca soarele. Este cunostinta.

Feminin: aceasta energie este „dorinta” in viata. Este natura voastra cultivatoare, creativitatea si dorinta de a va retrage in interior. Femininul este moale, senzual, plin de flux, visator, sensibil, vulnerabil si orientat spre comunitate. Este Zeita voastra interioara. Este emotional ca luna. Este intelepciune.

Societatea noastra glorifica stilul de viata „du-te, du-te si du-te”, sa faci mereu lucrurile cum trebuie, muncind din greu, urcand in sus, facand mai mult si mai mult.
Adevarul este ca energia feminina este diferita de energia masculina si nicaieri in cultura noastra nu este incurajata. Femininul are abilitatea unica de a aduce scop si lumina lucrurilor pe care masculinul nu le face. In timp ce masculinul este atat de concentrat si condus, Femininul se poate opri sa se simta, sa se hraneasca si sa creasca. Femininul are o legatura mai puternica cu natura si dorinta. Ea stie de ce lumea are nevoie de mai mult pentru a fi un loc mai bun, mai iubitor – in timp ce masculinul incurajeaza mai multe planuri si scale.
Din pacate, o mare parte din aceasta energie frumoasa, luminoasa a fost reprimata, deoarece nu este vazuta ca fiind „productiva” in societatea noastra. De aceea, atat de multe femei se bat pentru ciclurile lor si pentru schimbarea de energie. Acesta este motivul pentru care suntem mereu in miscare si are loc prabusirea perfectionismului: incapacitatea de a ne opri.  Atat pentru barbati cat si pentru femei, cel mai bun medicament pentru a incetini, a lasa perfectionismul si a fi mai prezenti este sa revina la energia lor feminina.

Cand acordati mai multa atentie Feminitatii voastre, acordati mai multa atentie intelepciunii voastre interioare. Cand veti afla in sfarsit ca a fi ca apa este la fel de puternic precum a fi ca focul, veti debloca atat de multa frumusete si dragoste de care lumea are nevoie atat de mult.

Comentariile sunt inchise.