11:15 pm - sâmbătă, 25 iunie 2022

De ce este bine sa ai un hobby – 7 motive – I

Una dintre cele mai rele parti ale secolului 21 este ritmul vietii: se pare ca nu exista niciodata suficiente ore intr – o zi pentru a face tot ceea ce iti planifici. In haosul plin de viata care uneori devine viata noastra, tindem sa ne uitam pe noi insine si ceea ce este cu adevarat important.

Aici intervin hobby-urile, pentru a ne reaminti ca alegerile pe care le-am facut pana acum au un rationament solid si ca ne bucuram din cand in cand ne va ajuta doar. Daca va indoiti de efectele pozitive pe care le pot avea hobby-urile asupra vietii noastre, iata sapte motive pentru a va convinge in bunatatea pura pe care o poarta in interior:

Eliberare de stres
Cand te simti coplesit, hobby-urile sunt acolo pentru a te ajuta sa te dezinstalezi si sa te relaxezi. Sunt partial sa citesc si sa ridic o carte care nu numai ca ma duce intr-un univers nou, dar are si un efect relaxant asupra mea.

Interactiune sociala
Hobby-urile sunt o modalitate excelenta de a cunoaste oameni carora le place sa faca aceleasi lucruri ca si tine. Nu este nimic mai satisfacator decat gasirea unei persoane cu aceleasi interese – aceasta pune prietenia pe calea cea mai rapida.

Comentariile sunt inchise.