6:45 pm - sâmbătă, 18 septembrie 2021

Date perfecte pentru setarea unor noi obiective

Anul Nou are cea mai buna reputatie pentru a fi ziua in care imbratisam cel mai mult un inceput proaspat. Dar putem obtine aceasta motivatie doar o data pe an? Exista ceva despre energia care nu poate fi replicata cu usurinta, dar cred ca putem crea noi ritualuri noi de inceput, bazate pe date importante in vietile noastre si in fluxul universului.

Iata cateva oportunitati de resetare si de stabilire a unor noi intentii. Marcati favoritele dvs. in calendarul dvs. si decideti ca acestea sunt noile dvs. „zile de resetare”, unde va veti evalua obiectivele.

Ziua de luni
Prima zi a saptamanii este un nou inceput pe care il avem in fiecare saptamana. Avem ocazia de a incepe o noua lista de sarcini, de a crea noi programe si limite, de a reevalua agenda noastra si de a obtine noi obiceiuri. In loc sa te temi de luni, gandeste-te la asta ca la un dar de resetare pe care il primesti in fiecare saptamana. Lasa mizeria din saptamana trecuta in spatele tau si mergi cu lumina la inceputul saptamanii. Cum va petreceti ziua de luni va poate determina total modul in care va veti petrece si restul saptamanii.

Prima zi a lunii
Stabiliti o intentie la inceputul fiecarei luni pentru cel mai bun inceput proaspat. Ce vrei sa se intample luna asta?  Puteti face mici ritualuri pentru prima zi a lunii, cum ar fi planificarea lunii dvs. pe calendarul si planificatorul dvs., dezactivarea tuturor fundamentelor dvs. de tehnologie, efectuarea tuturor programarilor dvs. si stabilirea noilor obiective pentru luna urmatoare. Lunile sunt destul de lungi pentru a face schimbari semnificative, deci este timpul potrivit pentru a face pasi siguri.

Prima zi a unui nou trimestru
Obiectivele mari pot dura ceva timp pentru a ajunge la indeplinire, asadar stabilirea unor proiecte trimestriale sau a unor obiective mai mari este o modalitate excelenta de a le atinge. Poate ca puneti un accent mare pentru fiecare trimestru si apoi la inceputul fiecarui trimestru nou, puteti lucra la un nou obiectiv sau puteti merge in urmatoarea faza a obiectivului.

Dupa ce te-ai intors dintr-o calatorie
Calatoria ne ofera o sursa de inspiratie si o energie noua. Cand va intoarceti dintr-o calatorie, folositi-o ca pe o ocazie pentru a aduce aceasta inspiratie in viata de zi cu zi. S-ar putea sa aveti idei noi de creatie sau o noua perspectiva, dar notati schimbarea sentimentului dvs. si utilizati-l pentru a incepe sa schimbati ceva  in rutina dumneavoastra.

Ziua ta de nastere
Un alt an mai in varsta, un an mai intelept. Ziua ta de nastere este o scuza pentru o repornire pentru motivul evident: ai atins o noua varsta. Puteti lasa intotdeauna 25 in urma, si sa va fie mai bine la 26 de ani. Este o data la care este usor sa reflectati. Este chiar distractiv sa te gandesti la ceea ce ti-a adus anul si sa te bucuri de ceea ce iti rezerva viitorul.

Comentariile sunt inchise.