11:41 pm - luni, 29 noiembrie 2021

Cum sa utilizezi limbajul iubirii pentru a imbunatati relatiile la locul de munca

Limbajul iubirii este o parte importanta a comunicarii si interactiunii cu ceilalti. Aceasta se refera la  modurile in care oamenii doresc sa dea si sa primeasca dragoste de la partenerii lor si cum puteti face ca fiecare tip de persoana sa se simta cel mai iubit si mai apreciat. Poate suna ciudat dar, cum ar fi sa va asociati viata de lucru cu viata de dragoste?! Sincer, petrecem mai mult timp in birou decat in ​​afara acestuia. Deci este logic ca acelasi sfat pentru viata noastra de dragoste sa poata fi aplicat la birou. Nu este o dovada de nebunie si puteti arata cuiva ca va pasa. Acelasi concept este adevarat atunci cand incercati sa gasiti un nou loc de munca, sa va legati de colegii dvs. sau sa va imbunatatiti relatia cu clientii.

Nu trebuie sa preferati acelasi limbaj al iubirii pe care il folositi cu partenerul dvs. romantic pentru a face lucrurile sa functioneze si pentru a avea o relatie de succes cu colegii de la munca. Cu toate acestea, acesta poate ajuta sa ii faca pe ceilalti sa fie constienti de cat de mult ii apreciati. De exemplu, primirea de cadouri poate fi un gest relavant. Nu trebuie sa spargeti banca pentru aceste tipuri de persoane. Asa cum cineva care curteaza un potential partener poate trimite flori sau da bomboane, poti oferi un cadou mic sau un cadou unui client iubitor de daruri. Nu ma refer la provocari sau mita sau ceva impotriva politicii companiei care va poate face probleme. Cadourile la locul de munca pot aparea sub forma informatiilor partajate, cum ar fi trimiterea unui coleg sau sefului unui articol relevant pentru compania dvs. Articolele promo sunt, de asemenea, potrivite in timpul sarbatorilor sau pentru o alta ocazie speciala. A oferi un cadou este o modalitate prin care puteti sa va asigurati ca persoana stie ca va ganditi la ea si o apreciati.

Actele de serviciu fac si ele parte din limbajul iubirii.  Pentru unii, simplitatea este foarte importanta iar unele sarcini zilnice, cum ar fi spalarea vesela, cumparaturile sau prepararea de cafea dimineata pot fi gesturi foarte apreciate de colegii de la munca. Daca colegul dvs. are o saptamana deosebit de ocupata si aveti timp liber, oferiti-va sa il inlocuiti  si cu siguranta va aprecia. Cu gesturi mici puteti arata ca va pasa de cei din jur si puteti avea parte de relatii foarte bune la locul de munca.

Comentariile sunt inchise.