7:33 am - duminică, 31 mai 2020

Cum sa te bucuri de jobul pe care il ai

Nu simtiti pic de pasiune la locul de munca actual? Iata ce ar trebui sa faceti pentru a invata sa va iubiti atat pe voi insiva, cat si  cariera dvs., fara a renunta la pozitia actuala.

Primul lucru esential pe care trebuie sa il faceti este sa va admirati pentru incadrarea in munca si acum incercati sa va imbunatatiti, gasindu-va simtul pasiunii. Nu simtiti ca ar trebui sa sarbatoriti victoriile curente? Poate doriti sa reconsiderati – mai ales ca acordarea de credit este o modalitate de a va simti mai fericit la locul de munca.

Daca intrati in fiecare zi la slujba cu un sentiment de infrangere, este putin probabil sa apreciati munca pe care o faceti. Cand nu va simtiti suficientde vrednici de slujba voastra, cum va puteti astepta in mod rezonabil sa simtiti ca sarcinile zilnice au semnificatie si sunt importante?

Varsati tendintele perfectioniste si angajati-va in auto-compasiune, chiar si atunci cand faceti greseli de-a lungul drumului. Studiile de cercetare demonstreaza ca acordarea de credit pentru reusiteledvs poate contribui la ameliorarea sanatatii mentale si fizice, facandu-va mai usor sa dezvoltati simtul claritatii de care aveti nevoie.

Stiati ca un act simplu de a  evidentia ceea ce conteaza cu adevarat pentru dvs. poate oferi un puternic simt al directiei in viata voastra – mai ales cand vine vorba de munca voastra? Atunci cand va concentrati asupra performantei ridicate a muncii si asupra indeplinirii obiectivelor carierei dvs., este usor sa pierdeti din vedere valorile si ceea ce conteaza cel mai mult pentru dvs. la locul de munca.

Dar cand aveti o idee mai clara despre ceea ce doriti din activitatea dvs., sunteti intr-o pozitie mai buna de atingere a scopurilor. Poate ca sentimentul de pasiune se va intampla cand veti ocupa o pozitie de lider in cariera voastra. Sau poate va veti simti mai inspirat atunci cand va veti angaja intr-o activitate mai orientata spre echipa.

Oricare ar fi valorile si dorintele dvs., cunoasterea a ceea ce va va face fericit poate oferi pasul potrivit spre un mai mare sentiment de implinire in slujba voastra.

Comentariile sunt inchise.