6:59 pm - sâmbătă, 18 septembrie 2021

Cum sa ramai motivat sa faci mergi la sala cand este frig

Vremea de afara este infricosatoare si  parca nu ar fi rau sa sariti un antrenament, nu? Nu tocmai, dar este usor sa lasati o ocazie indulgenta sa devina un obicei permanent. Inainte de a lasa cerul intunecat al iernii si temperaturile scazute sa va fure cheful de a face fitness, incercati aceste sfaturi pentru a va motiva sa ramaneti in forma, chiar daca sedinta langa foc ar parea mai incantatoare.

Incepeti sa va antrenati dimineata. In felul acesta nu veti lasa responsabilitatile zilei sa va impiedice antrenamentul ulterior. Mai mult, daca va faceti antrenamentele in prima parte a zilei, veti avea energia pentru toate sarcinile dintr-o zi.
Numeroase studii au aratat ca cei care lucreaza impreuna cu un amic sunt mai motivati decat cei care merg singuri la sala. Cunoasterea a faptului ca aveti un prieten care va asteapta sa incepeti antrenamentul de Zumba este suficienta pentru a va face sa va miscati de pe canapea in ciuda vremii.

Un prieten va poate ajuta sa va pastrati responsabilitatea chiar si in zilele cand nu lucrati impreuna. O idee buna este  sa va trimiteti reciproc texte incurajatoare de fiecare data cand unul dintre voi marturiseste ca pur si simplu nu se simte in forma sa lucreze.
Exista o gramada de DVD-uri, echipamente de fitness la domiciliu si aplicatii care pot face antrenamentul la domiciliu modul perfect de a ramane in forma atunci cand un viscol urla afara. YouTube are o tona de videoclipuri gratuite, de la kickboxing la yoga.
Daca, in ciuda tuturor, obiectivele antrenamentului de iarna nu merg asa cum ati planificat, incercati sa setati mini-goluri pentru a va aduce inapoi pe pista de fitness. Inscrieti-va pentru o distractie de 5 kilometri de indata ce vremea devine mai calda. Provocati-va sa finalizati un anumit numar de zile de antrenament pe saptamana si rasplatati-va cu o baie cu bule frumoase la sfarsitul saptamanii. De la obiectivele minuscule de la saptamana la cele pe termen mai lung, fiorul de a face o provocare te va tine pe calea potrivita de fitness, indiferent cat de frig este.

 

Lucrul in timpul iernii este greu, dar, cu o mica planificare si incurajare de sine, veti fi cu mult inainte pe banda de fitness inainte de venirea primaverii!

Comentariile sunt inchise.