10:57 pm - joi, 25 aprilie 2019

Cum sa iti stabilesti intentiile despre tine

Cum sa iti stabilesti intentiile pentru a te cunoaste mai bine si a ajunge sa gandesti pozitiv:

Mai – Dezvoltare personala

Am petrecut luna aceasta concentrandu-ma pe mine si ascultand podcast-urile care mi-au ajutat sa inteleg tipul de personalitate. M-am ajutat sa privesc spre cine sunt eu.

Iunie – Iubire de sine

M-am concentrat pe o auto-vorbire pozitiva, tinand un ochi aproape de criticul meu interior. Aceasta a fost o intentie atat de importanta si mi-a pus cu adevarat succes in urmatoarele luni. Chiar trebuie sa te iubesti inainte de a putea iubi pe altii. Daca te iubesti pe tine insuti, vei radia cu usurinta aceasi dragoste spre cei din jurul tau. In aceasta luna, am avut o mana de colaboratori care mi-au spus cat de mult m-am schimbat de la anul trecut.

Iulie – Trecerea de la zona mea de confort

Atunci mi-a venit ideea propriei afaceri. In ultima saptamana a lunii iulie, am decis sa-mi parasesc oficial slujba la o companie de moda de varf si sa sar in necunoscut, pornind propria mea companie.

August – Forta fizica

Forta fizica nu inseamna doar sa te impingi la nivele noi, ci sa te asculti si sa stii cand trebuie sa te odihnesti. M-am predat la strigatele corpului meu pentru a ma relaxa si a lasa timp corpului sa se vindece.

Septembrie – Iubesc pe altii

Octombrie – Imbratisand energia mea feminina

Noiembrie – Recunostinta

Decembrie – Sa traim in fiecare zi cu scop

Ianuarie – Traind fara teama

Februarie – Expresie de sine

Martie – Crearea fericirii si iubirii

Aprilie – traiesc o viata frumoasa

Aceste intentii sunt flexibile si supuse schimbarii. Daca simt un sentiment puternic ca trebuie sa ma concentrez pe altceva in lunile urmatoare, atunci imi voi modifica intentia de a se potrivi cu asta. Viata se schimba mereu si este imposibil sa stii unde vei fi, mental, spiritual si fizic de acum inainte.

Comentariile sunt inchise.