8:51 pm - duminică, 29 noiembrie 2020

Cum sa iti manifesti dorintele vietii tale

Manifestarea este aducerea unei dorinte dintr-un gand intr-o realizare.  Capacitatea de a va manifesta visele si dorintele este pe deplin realizabila. Permiteti constiintei si sufletului sa absoarba aceste lectii si veti vedea progrese majore in practica manifestarii. Luati-o pas cu pas.

Pasul 1: Ce sa manifestam
Pentru a trece de la un gand, la o dorinta deplina si, in final, in realitate, este un intreg proces. Pentru a incepe procesul, trebuie sa decideti ce doriti. Veti manifesta total lucrurile inconstient, dar pentru acest proces, actionand in starea constienta, trebuie sa identificam ceea ce doriti sa se manifeste. Eliberati-va temerile. Este posibil! Gandeste-te doar pentru o clipa. Cum ar parea daca ati accepta ca tot ceea ce doriti in viata, puteti avea?

Pasul 2: Credeti-va
Trebuie sa credeti ca sunt posibile dorintele. Daca nu credeti in capacitatea de a se intampla, confundati in mod activ universul in ceea ce priveste procesul de manifestare. Pe de o parte, iti doresti un lucru, dar pe de alta parte, spui universului ca nu ti-l doresti cu adevarat, pentru ca te indoiesti.

 

Pasul 3: Simtiti-va
Acum ati invatat ca este posibil sa aveti o dorinta; acum trebuie sa simtiti cum ar fi sa fie deja indeplinita. Simte ca si cum o ai deja.

Pasul 4: Actionati
Acum este timpul sa reafirmati universului ca il credeti, il simtiti si va demonstrati angajamentul fata de plan, actionand asupra acestuia. Dacă va manifestati dorinta unui nou partener, spuneti unor prieteni in care ai incredere ca vrei sa intalnesti pe cineva, fiti deschisi la o intalnire oarba sau incepeti conversatii la cafenea. Daca va manifestati dorinta unui nou loc de munca, contactati oamenii, trimiteti CV-uri, contactati un recrutor.

Fii deschis pentru universul care iti trimite semne de unde sa faci miscari. Daca cineva apare de nicaieri sau un fluturas atinge picioarele dvs. in timp ce mergeti, fiti deschisi si luati masuri.

Comentariile sunt inchise.