8:32 pm - duminică, 16 iunie 2019

Cum sa incepi planificarea pentru casa visurilor tale

Nu este surprinzator faptul ca ne luptam sa cumparam case pe cont propriu in ziua de azi. Si daca nu primim ajutor de la parintii nostri, poate parea un pic coplesitor. Dar, chiar daca este mai dificil pentru noi, nu cred ca este imposibil sa atingem obiectivul personal de a ne cumpara casa de vis, daca facem mai intai niste planuri intentionate.

Cumpararea unei case inseamna ca va trebui sa aveti un scor bun de credit. Asta e ceva ce trebuie tinut minte. Daca nu aveti credit, incepeti cu un card de credit pe care il veti plati in fiecare luna. Faceti o regula pe care nu o veti incalca. Si daca nu puteti plati imediat, platiti intotdeauna mai mult decat suma minima. Ramaneti constient de scorul dvs. de credit si continuati sa il verificati o data sau de doua ori pe an.

Eliminarea datoriilor trebuie sa fie o prioritate majora pentru atingerea acestui obiectiv. Urmeaza apoi partea mai distractiva, adica lista cu nevoi sau acel scenariu de vis. Unde vrei sa traiesti?Cate dormitoare? Cum vrei sa arate peretii? Acestea sunt cateva lucruri pe care sa le aveti in minte pentru a incepe brainstorming-ul. Este minunat sa va familiarizati cu dorintele voastre si sa le vizualizati pe deplin – astfel incat sa le puteti manifesta in realitate.

Este intotdeauna productiv sa incepeti sa va depuneti eforturile pentru a va atinge obiectivele financiare, chiar daca ar putea dura ceva timp pana cand veti ajunge la aceasta situatie. Economiile sunt importante, daca vreti sa va apropiati cat mai mult de visul vostru. Nu va lasati intimidati si incepeti sa detineti capacitatea de a face si de a economisi bani.

 

Comentariile sunt inchise.