4:24 pm - vineri, 15 ianuarie 2021

Cum sa fiti productiv daca lucrati de acasa

Lucrul de acasa suna ca un vis, nu? Rolati din pat ori de cate ori doriti, nu va schimbati de la pijamale, setati un spatiu de lucru confortabil pe canapea cu o patura si un ceai si faceti o zi de lucru. Suna destul de usor. Astazi va prezentam cateva sfaturi despre cum sa cresteti productivitatea.

Rutina de dimineata

Faceti o cafea, mancati, si schimbati-va de pijamale. Nu este nevoie sa conduceti pana la birou pentru ore in sir si nici nu veti cauta loc de parcare. Dar o astfel de rutina va va ajuta sa intrati in starea necesara pentru munca.

Folositi un birou sau o masa ca spatiu de lucru

Nu lucrati din pat fiindca veti fi tentat sa va intoarceti la somn, sa amanati deadline-urile si sa scadeti drastic productivitatea. Pentru concentrare maxima folositi un birou sau o masa pe care s ale decorati dupa bunul plac, exact ca un spatiu de lucru.

Comunicati cu supervizorul cel putin o data pe zi

Chit ca doar va spuneti buna dimineata, va ajuta sa va apucati de treaba atunci cand comunicati si posibil sa va spuna si ce aveti de facut in continuare ca sa stiti de unde sa porniti. Este important sa ramaneti la curent cu tot ce se intampla chiar daca lucrati de acasa.

Nu primiti vizitatori

Lucrand de acasa probabil sunteti tentati sa primiti vizitatori, dar acestia va vor bruia. Trebuie sa munciti, asa ca incercati sa indepartati distractiile. Munca de acasa ofera un confort considerabil, dar trebuia luata in serios ca orice alta munca la birou.

Setati un program fix de ore de lucru

Incercati sa lucrati de acasa intre aceleasi ore pe care le-ati lucra la birou. Este mai usor sa va mentineti de rutina, aveti pe cine intreba in caz de nevoie si stiti ca terminati treaba la o ora decenta. Nu incercati sa recuperati timpul pierdut cu tolanitul in pat seara. Lucrati de acasa insa tot aveti nevoie si de timp pentru dumneavoastra!

Comentariile sunt inchise.