7:53 pm - sâmbătă, 18 septembrie 2021

Cum sa faci fata respingerii

Din nefericire, in momentul in care impliniti 20 de ani, probabil ca veti experimenta episoade de respingere. Ati putea fi confruntat cu respingerea in dragoste, profesie, prietenie sau societate. Indiferent ce a fost, am simtit cu totii rusinea. Cu toate acestea, exista multe modalitati prin care putem face fata respingerii cu care ne confruntam.

Iata cateva modalitati prin care puteti depasi respingerea, mai ales cand sunteti in varsta de 20 de ani.

Ia o pauza
Ia ceva timp pentru a-ti procesa emotiile si sentimentele fata de ceea ce s-a intamplat. Lasati sa treaca o zi in care sunteti dezamagit de faptul ca nu ati primit nota dorita sau pentru ca nu ati intalnit baiatul care sa va iubeasca. Puneti-va in pijamale si bucurati-va de niste ciocolata. Permiteti-va sa aveti cateva zile pentru a nu fi productiv, ci doar pentru a fi trist. Acest lucru va va ajuta organismul sa inceapa sa se vindece si sa fie gata sa formuleze un plan de joc.

Preia controlul
Cu toate acestea, odata ce au trecut cateva zile, este timpul sa va intoarceti acolo. Acest lucru ar putea insemna sa cautati alte locuri de munca sau interviuri, sa va alaturati diferitelor cluburi din campus sau sa semnati din nou in acea aplicatie de dating. E timpul sa ne intoarcem in joc. Uneori, o usa se inchide, astfel incat alta sa se poata deschide.

Exprima-te
Nu lasati toate sentimentele si tristetea sa fie imbuteliate in interiorul vostru. Chemati-va pe mama, pe cel mai bun prieten si pe cei dragi. Lasati-i sa spuna incurajarea si dragostea in inima ta franta. Ei iti vor aminti cine esti cand ai fi uitat de tine. Fiti vindecati prin cuvintele lor amabile.

Invatati-va lectia
Fiecare respingere ne ofera ocazia sa ne uitam sincer la viata noastra. A fost ceva ce am facut sau, din neatentie, a contribuit la respingerea care s-a intamplat? Daca ar exista ceva, invatati de la aceasta greseala si incercati sa nu reusiti din nou.

Nu lasati sa va defineasca
Poate fi usor, mai ales in saptamanile si lunile care urmeaza o respingere deosebit de dureroasa, sa va invinovatiti. Nu dati in acea mentalitate. Trebuie sa accepti si lucruri minunate. Si vin lucruri bune. Incearca sa nu renunti la speranta. Daca aveti nevoie de ajutor sa va priviti mai bine, intrebati-va prietenii si familia despre lucrurile pe care le iubesc cel mai mult pentru dvs.

Reafirma-te
Faceti o lista a tot ceea ce sunteti inca recunoscator, in ciuda acestei respingeri recente. Acest lucru va va ajuta sa va dati o perspectiva ca acest post de care ati fost concediat sau ca va iubesti pierdut nu este cel mai rau lucru din intreaga lume. Ganditi-va la talentele pe care le aveti si la lucrurile pe care le cunoasteti fara indoiala ca sunteti buni si scrieti-le si pe acestea. Acestea ar putea fi lucruri cum ar fi sa fii un bun ascultator, sa fiti organizat sau sa ii ajutati pe cei care au nevoie. Amintiti-va ca exista o multime de lucruri pe care oamenii le iubesc si le apreciaza, chiar daca nu simt asa.

Comentariile sunt inchise.