3:49 pm - duminic─â, 25 august 2019

Cum sa construiti o relatie cu dumneavoastra atunci cand sunteti singuri

Crearea unei relatii cu dvs. este cea mai importanta relatie pe care o veti crea vreodata. Cum? Este baza tuturor relatiilor intime. Cand sunteti gata sa va indragostiti sau sa intalniti acea persoana speciala, veti sti exact cine sunteti. Aceasta face mult mai usor navigarea si relatiile.

Gandeste-te la construirea unei relatii in cadrul asa cum ai fi tratat BFF-ul tau. Esti acolo pentru ea cand se supara, da-i un umar sa planga si o sustine sa mearga acolo si sa fie cea mai buna. Uneori, cea mai mare provocare este sa ne tratam cu acelasi tip de compasiune.

Este usor sa cadeti intr-un loc de autocritica. Uneori, insecuritatile si teama vorbesc atat de tare incat se simt parte din noi. Dar ele nu trebuie si exista modalitati eficiente de a construi relatia in interiorul.

Deci, cum construiesti o relatie cu tine insuti? Puteti incepe aici:

Descopera-ti interesele
Care sunt unele dintre hobby-urile tale preferate?

Gasirea unei modalitati de a iesi acolo si a face parte din ceva pozitiv poate ajuta la construirea unei conexiuni mai profunde in interiorul. Creati o lista cu hobby-urile pe care le-ati placut odata sau pe care doriti sa le faceti. Cercul doi, care rezoneaza cu tine si se pregateste sa o faca.

Bucura-te de bunavoie
Tu esti cel mai rau critic al tau. Chiar si cele mai mici greseli ne pot arunca gandurile in auto-vorbire negativa. Este important sa gasiti o modalitate sanatoasa de a inlocui auto-vorbirea negativa cu o auto-vorba pozitiva.

Acest lucru va ajuta sa separati negativul de cine va aflati, astfel incat sa puteti detine pozitiv. Este ok daca nu credeti pe deplin in declaratia dvs. „Eu sunt”. Cu cat faceti mai mult o practica si o vizualizati devenind-o, cu atat mai mult va incepe sa se scufunde si sa rezoneze cu voi.

Comentariile sunt inchise.