11:36 pm - sâmbătă, 25 iunie 2022

Cum sa combateti comportamentele de auto-sabotare ale unui perfectionist – I

Exista o serie de lucruri pe care le puteti face pentru a va ajuta sa va urmariti obiectivele vietii.

Prinde-te
Cheia atunci cand vine vorba de obiectivele dvs. este ca dvs. sa va identificati tendintele de autosabotare, astfel incat sa le puteti aborda.

Cand parcurgeti procesul obiectivelor – reglati-va vorbirea de sine – si lucrati la abordarea acelei critici perfectioniste cu oarecare realitate, acceptare de sine si compasiune de sine.

Practicati acceptarea de sine si compasiunea de sine
Acest lucru este mai usor de spus decat de facut atunci cand vine vorba de autocritica unui perfectionist. Dar este cel mai important pas atunci cand iti prinzi creierul fiind neplacut cu tine insuti.

Accepta-te pe tine si pe toate tendintele tale perfectioniste. Nu te supara pe tine insuti.

Exista multe straturi pentru cine esti si lucrul minunat al stiintei ca esti perfectionist este acum ca poti aborda comportamentele atunci cand iti intra in cale.

Permiteti greselile
Pe masura ce incercati sa va atingeti obiectivele de viata – puteti face multe greseli. Aceste greseli ne ofera feedback valoros pe masura ce ne perfectionam si redirectionam actiunile dupa cum este necesar.

Este important sa nu va lasati agatati de aceste greseli. Daca o actiune pe care o intreprindeti este un esec – asta nu va face un esec. Va face curajos sa profitati de sansa si sa incercati sa va atingeti visele.

Comentariile sunt inchise.