2:23 pm - marți, 22 octombrie 2019

Cum recunoastem o firma de curatenie profesionala pentru compania noastra?

Produse si echipamente pentru curatenie

Un birou curat si dezinfectat este necesar pentru a avea succes. Clientii fiecarei companii solicita acest lucru si angajatii de asemenea. Dar una dintre cele mai importante intrebari este: Cine o sa se ocupe cu serviciile de curatenie ale companiei?

Puteti alege sa externalizati responsabilitatile de curatenie si sa va indreptati atentia catre o firma de curatenie profesionala precum www.urgentcurat.com. Cand angajati o firma de curatenie, echipa efectueaza curatenia dupa orele de lucru, iar aceasta devina responsabila de la modul in care toaletele se prezinta pana la sacii de gunoi aruncati.

In timp ce cautati o firma care ofera servicii de curatenie a birourilor, ce criterii ar trebui sa luati in calcul pentru a alege una dintre numeroasele companii?

1. Reputatia si experienta

Reputatia unei firme provine de la increderea pe care aceasta a castigat-o de-a lungul anilor cu celelalte companii cu care a lucrat sau lucreaza. Increderea este necesara atunci cand angajati o echipa de curatenie deoarece aceasta o sa se ocupe de curatarea rafturilor, a mobilierului unde pot exista anumite documente sau obiecte personale ale angajatilor.

Cum puteti evalua increderea unei firme de curatenie pentru birouri?

Stabilitate: Alegeti o firma bine stabilita in orasul dumneavoastra sau in zona in care va aflati. De cele mai multe ori stabilitatea se observa prin anii pe care compania ii are pe aceasta piata.

Portofoliul de clienti: o organizatie care lucreaza cu anumite intreprinderi tinde sa fie un bun indicator al unei reputatii solide.

2. Pregatirea angajatilor

Cele mai bune firme de curatenie profesionala privesc serios angajarea. Ei angajeaza numai persoanal calificat si de incredere, oferindu-le o pregatire ampla pentru a asigura calitatea si siguranta muncii prestate.

Puteti sa adresati intrebari despre politicile de formare a angajatilor. In special, asigurati-va ca intelegeti:

Formarea angajatilor: Alegeti o firma de curatenie care instruieste angajatii in anumite domenii: de la curatare, la siguranta, pana la profesionalism.

Evaluarea angajatilor: Intrebati ce tip de examinare a angajatilor este efectuat, adica verificari de fond, verificari ale cazierului judiciar etc.

Regularitatea: Acelasi angajat sau echipa va fi responsabil pentru locatia dvs. in fiecare zi? Sau va fi cineva nou? Alegeti companii care trimit acelasi angajat sau echipa la sediu in mod constant.

3. Tipuri de servicii oferite

Aveti nevoie doar de o curatare standard la intervale regulate de-a lungul saptamanii? Sau aveti nevoie de anumite servicii speciale? Inainte de a alege o frima de curatenie birouri, asigurati-va ca furnizeaza serviciile pe care le solicitati.

Anumiti furnizori de servicii de curatenie a birourilor ofera si servicii specializate suplimentare. De exemplu, curatarea podelei, samponarea covoarelor, dezinfectarea sezoniera sau curatarea computerului, pe care nu le ofera fiecare companie.

4. Tipuri de instalatii servite

Experienta conteaza si de aceea este atat de important sa alegeti o companie care a lucrat intr-o unitate similara cu a dvs.: Compania opereaza in birouri de dimensiunea celui pe care dumneavostra il aveti? Au experienta in instalatii industriale sau medicale?

Unele companii se specializeaza intr-un singur tip de companii, in timp ce altele curata cele mai multe tipuri de proprietati comerciale.

5. Practici ecologice de curatare

In cazul in care afacerea dvs. face ca eco-friendliness-ul sa fie un fundament al misiunii companiei, este de preferat sa apelati la o companie care slujeste aceluiasi concept, precum este firma de curatenie UrgentCurat. Aceasta poate include totul, de la unelte din microfibra, produse de curatare ecologica, echipamente cu consum redus de energie pana la practici de eliminare a deseurilor in conditii de siguranta.

Comentariile sunt inchise.