3:45 pm - vineri, 15 ianuarie 2021

Cum poti sa faci bani dintr-un site?

În acest articol as vrea sa descriu o afacere, care îti aduce bani, indiferent când lucrezi: Bani o sa-ti vina în buzunar si noaptea când dormi, si când esti la distractie sau la vacanta.

Sigur ca ai observat, ca de obicei pe site-uri web sunt afisate diferite anunturi, diferite publicitati. Poti sa fii sigur, ca proprietarul acestui site câstiga din aceste anunturi.

Dar vestea buna e, ca poti face si tu un site web, cu publicitati care îti aduc un profit non-stop. Ca primul pas, trebuie sa studiezi putin siturile web. Ce fel de site-uri exista, care aduc si profit. Când ai hotarât ca vrei sa ai de exemplu un blog, sau un site cu anunturi gratuite, sau un director de articole, trebuie sa si gasesti o firma de gazduire, adica un host, si trebuie sa înregistrezi un domeniu.

Când esti gata cu toate aceasta, instalezi un program numit cms, sau content management sistem, cu ajutorul caruia vei publica articolele, sau continutul paginii.

Ce am descris pâna acum a fost partea usoara. De acum, trebuie sa generezi trafic la aceasta pagina. Ca sa poti genere trafic trebuie sa te pricepi putin la marketing si la seo. În principiu trebuie adaugat url-ul site-ului în diferite directoare web.

Comentariile sunt inchise.