5:14 pm - sâmbătă, 23 iunie 2018

Cum iti pregatesti gradina pentru sezonul cald?

Primavara aduce cu ea o serie de activitati in plus, care includ modalitatile de mentenanta si ingrijire a gradinii. Printre acestea se numara taiatul ierbii, vegetatia, tufisurile sau crengile pomilor. Pentru a efectua aceste activitati, fiecare gospodar are nevoie de ustensilele si echipamentele speciale care sa ii asigura succesul oricarei operatiuni. Motocoasa este varianta cea mai rapida si cea mai eficienta de a indeparta surplusul de iarba si buruieni.

 Pentru incepatori, alegerea unui astfel de dispozitiv nu este o sarcina atat de usoara, asa ca am realziat un ghid de achizitie, care sa va ajute sa achizitionati cele mai ieftine motocoase ce pot fi si calitative in acelasi timp si care sa indeplineasca nevoile si dorintele dumneavoastra.

 Inainte de a incepe cautarea, este esential sa stabiliti care este tipul de motocoasa care va satisface nevoile specifice. Intre acestea, puteti opta fie pentru modelele autopropulsate, cositoarele de tip tractor sau motocoasele robotizate. Cele pe baza de impingere reprezinta varianta ideala in cazul in care vreti sa desfasurati diferite operatiuni intr-un curte de dimensiuni mici. In cazul in care spatiul se mareste, veti avea nevoie de un dispozitiv tip tractor, care se va dovedi mult mai rapid si mai eficient.

 Specialistii va recomanda sa optati pentru modelul electric sau pentru cel pe baza de combustibil. Acesta din urma se dovedeste a fi mult mai puternic, insa motocoasele electrice sunt variante mult mai ieftine. Caii putere nu sunt atat de importanti astfel ca acesta nu ar trebui sa fie un factor decisiv in procesul de achizitie a unei motocoase.

 Caracteristicile specifice sunt mult mai importante, iar variantele prezente pe piata sunt din cele mai diverse. Utilizatorii pot opta pentru caracteristici precum material, tipul rotilor din fata (specialistii le recomanda in special pe cele pivotante, care sunt mult mai usor de manevrat), modalitatea de a controla viteza si modalitatea de schimbare a acesteia, functii de siguranta, functii de ajustare a inaltimii, tipul de pornire etc.

 Pentru motocoasele de umar, este foarte important sistemul de prindere; acesta poate fi inchis sau deschis. Cel tip harnasament are mai multe avantaje, primul dintre ele fiind acela ca nu impune un efort fizic atat de mare in timpul utilizarii, iar muschii nu sunt atat de exploatati. Odata cu efortul, se diminueaza si timpul de exploatare, care, potrivit cercetarilor, este redus cu aproximativ 20%.

 In aceste conditii, este important si brandul, pentru ca exista mai multe variante disponibile pe piata. De cele mai multe ori, utilizatorii aleg si in functie de compania producatoare si distrbuitoare, indiferent de produsul cu care se confrunta.

 Un aspect care nu trebuie nici el neglijat este pretul, pentru ca acesta nu este de fiecare data direct proportional cu eficienta sau calitatea. Astfel, puteti achizitiona motocoase ieftine, care dispun de caracteristici din cele mai diverse si mai speciale.

 Asadar, daca sunteti in cautarea unei motocoase bune, nu uitati sa tineti cont de o serie de caracteristici esentiale, care va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie de achizitie. Concentrati-va pe calitate, dar si pe confortul dumneavoastra in timpul utilizarii dispozitivului.

Comentariile sunt inchise.