3:58 pm - marți, 20 mai 3794

Cum iti influenteaza viata o buna practica a respiratiei

E greu de imaginat ca ceva atat de simplu ca si respiratia iti poate schimba viata, dar exact asta se intampla. O buna practica a respiratiei poate fi o modalitate de vindecare ce te poate ajuta sa te eliberezi de stres si de durere. Totodata, aceasta te poate conecta mai adanc cu propria ta intuitie si cu increderea interioara. Asadar, o practica controlata a respiratiei te poate ajuta sa ai rezultate foarte bune si efectiv sa-ti schimbi viata.

Exista o varietate de stiluri de respiratie care sunt predate si practicate. Tipul de respiratie activa in trei parti este incredibil de simplu. Incepeti prin a respira adanc in abdomen prin gura, apoi in sus in piept (din nou prin gura), si in cele din urma eliberati respiratia (din nou, din gura). Scopul este de a starni centrul emotional al corpului (a doua si a treia chakra), adu aceasta energie pana la centrul inimii (chakra inimii) pentru a o spala cu dragoste si a ajuta la eliberarea durerii lipite, apoi eliberati energia prin gura.
Respiratia focalizata a reprezentat de multa vreme o mare parte a sanatatii si a meditatiei. Dar, intrucat intentia de a respira focalizat in meditatie este adesea folosita pentru a ajuta la gestionarea stresului, scaderea tensiunii arteriale si calmarea nervilor persoanei care practica, intentia acestui stil de respiratie este de a distruge (uneori cu forta) energia stagnanta in organism si eliberarea acesteia.

Consolidarea muschiului intuitiv nu este singurul beneficiu al respiratiei. Am descoperit ca este, de asemenea, extrem de utila pentru ameliorarea durerii (atat emotionala cat si fizica), vindecarea traumelor trecute, aprofundarea spiritualitatii, trecerea printr-o rascruce a vietii cu mai multa gratie si usurinta, eliberarea credintelor limitative si stimularea creativitatii sau eliminarea blocurilor creative.
Sesiunile de respiratie pot face minuni. Chiar si cele mai scurte de 12 minute pe zi pot crea schimbari subtile si blande care se acumuleaza in timp.

Comentariile sunt inchise.