7:33 pm - duminic─â, 16 iunie 2019

Cum influenteaza restaurantul programul artistic al unei nunti?

Covarsitor, ar spune cei mai multi dintre specialistii angrenati in acest domeniu de activitate, cu precadere artistii care obisnuiesc sa isi desfasoare reprezentatiile live in cele mai diversificate locatii. Insa, chiar daca raspunsul primit din partea muzicienilor este unu afirmativ, noi suntem de parere ca dumneavoastra ar trebui sa aflati, cel putin in linii mari, care sunt aspectele punctuale ce influenteaza decisiv calitatea programului artistic. Asadar, acordati atentie fiecarui detaliu dintre cele care urmeaza pentru ca spectacolul live prestat de o formatie nunta sa fie unul pe placul dumneavoastra si al invitatilor.

  1. Acustica restaurantului

Desi pare un aspect lipsit de importanta, in final veti observa faptul ca acustica locatiei respective influenteaza intr-un procentaj de 100% calitatea si claritatea programului muzical live. La ce aspecte trebuie sa fiti atenti inainte de a inchiria un restaurant elegant pentru nunta dumneavoastra? In primul rand, asigurati-va de faptul ca peretii sunt amenajati corespunzator, intrebandu-i pe proprietari daca sunt izolati conform normelor aflate in vigoare.

Daca raspunsul este unul afirmativ puteti merge mai departe, analizand distributia draperiilor, dar si materialele din care acestea sunt confectionate. Cu cat sunt mai opace rezultatul acustic va fi unul mai spectaculos. Nu in ultimul rand, incercati sa observati daca toate geamurile sunt acoperite cu draperii sofisticate. Acest artificiu ofera si rafinament locatiei, dar si o buna protectie fonica.

  1. Amenajarea interioara a receptiei

Aici vorbim despre maniera in care sunt distribuite mesele, raportandu-ne totodata la forma globala a restaurantului. Cel mai bine ar fi sa mizati pe o sala clasica, ea urmarind liniile unui poligon simplu, asa cum este incinta restaurantului Acapulco din Ploiesti. Exceptand faptul ca invitatii dumneavoastra se vor afla in acelasi perimetru, ceea ce le va facilita drastic socializarea, dumneavoastra va veti bucura si de un plus din punct de vedere acustic pentru ca distributia muzicii va fi una omogena, fara diferente sesizabile de intensitate in functie de colturile in care se afla mesele invitatilor.

Sa nu mai mentionam faptul ca o sala dreptunghiulara sau usor sferica provoaca ideea de unitate, oferind acces egal tuturor invitatilor la momentele cheie ale nuntii, asa cum ar fi dansul mirilor, aruncarea buchetului sau a jartierei, precum si aducerea tortului.

  1. Dispunerea ringului de dans in sala inchiriata

Modul in care este amplasat ringul este decisiv, deoarece formatia respectiva isi va amplasa orchestra in imediata apropiere a acestuia. Un ring central intruchipeaza cea mai buna solutie pentru o nunta reusita, nuntasii dumneavoastra bucurandu-se in mod egal de spectacolul live.

Mai mult decat atat, daca optati pentru un ring central, cu siguranta mesele vor fi distribuite in jurul acestuia, urmand ca persoanele sa aiba acces chiar din confortul propriilor scaune la scena pe care se deefasoara reprezentatia. Majoritatea cuplurilor care au ales momentele live de muzica, fie ele specifice repertoriului international sau clasic au afirmat faptul ca experienta a fost una mult mai apreciata de nuntasi in momentul in care ringul era punctul de atractie al salii.

 

 

Comentariile sunt inchise.