10:50 pm - joi, 25 aprilie 2019

Cu ce ​​va poate ajuta un antrenor spiritual?

Setarile dvs. implicite si gandurile subconstiente
Similar cu telefonul, avem toate setarile implicite. Daca schimbati modul in care apare ceva intr-o parte a telefonului dvs., dar nu modificati setarea generala, acesta nu va reporni sau nu va schimba sistemul.

Daca schimbati o actiune si un singur gand, dar nu lucrati cu parametrii care stau la baza sau cu programarea subconstienta pentru motivul pentru care aveti in primul rand blocajul sau problema, tratati un simptom in loc de a elimina cauza principala.
Cea mai mare parte a programarii noastre este pusa in aplicare cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani. Suntem aproape complet constienti de procesul de programare, de cat de multe informatii percepe mintea noastra in subconstient, fisierele si utilizarile in mod regulat.

Modul in care percepem lucrurile se schimba dramatic in timp. Lucrul cu un antrenor spiritual va va ajuta sa evaluati si sa reprogramati conditionarea, astfel incat sa va folositi gandirea inconstienta in avantajul dumneavoastra. De asemenea, va va ajuta sa evitati mintea constienta spunand / dorind un lucru si lucrati in opozitie totala cu mintea voastra subconstienta. Daca doriti sa stiti cum functioneaza mintea dvs. si sa schimbati programarea in beneficiul dvs., un antrenor spiritual este potrivit pentru dvs.

Legile Universului
Lucrul cu un antrenor spiritual va ajuta sa aflati despre legile Universului. Cand lucrati cu manifestatii si vibratii, daca experimentati odata o anumita iteratie a utilizarii Legii Vibratiei pentru a va ajuta sa manifestati ceva dorit, ati putea primi acea dorinta specifica, dar nu ar fi mai bine sa intelegeti procesul? In acest fel, puteti aplica aceasta lectie inainte de orice manifestare. Lucrul cu un antrenor spiritual merge dincolo de a rezolva doar obstacolul imediat din fata ta, dar cu adevarat lucreaza cu cine esti un individ, la un nivel sufletesc.

Noi, ca antrenori, ne uitam la modul in care invatati, la modul in care procesati si lucram impreuna cu dvs. pentru a extinde intelegerea sinelui si a lumii din jurul vostru. Vrem sa va oferim un set de instrumente astfel incat, dupa programul nostru, sesiune sau curs, sa puteti utiliza invataturile si sa le adaptati la noile dvs. obstacole. In acest fel cresteti in mod constant si adaugati bogatie, fericire si abundenta vietii voastre.

Comentariile sunt inchise.