11:22 pm - sâmbătă, 25 iunie 2022

Creeaza viata pe care o iubesti – Partea I

Daca esti o fiinta umana, cel mai probabil ai dorinta de a-ti crea si manifesta o viata mai buna pentru tine. Dorinta de a fi mai mult, de a face mai mult si de a experimenta o viata mai buna este cimentata adanc in noi.

Ce se intampla daca v-as spune ca puteti fi, faceti sau aveti absolut orice lucru in acest univers – fara limite?

Da, este adevarat! Toate datorita Legii Atractiei, aveti puterea in voi de a crea si de a aduce in viata orice doriti inima voastra. In acest Univers, orice este posibil si poti sa-ti manifeste o viata pe care o iubesti cu adevarat doar aratandu-ti in fiecare zi ALINIA cu dorintele tale.

Modul meu preferat de a se manifesta: folosind o rutina de manifestare zilnica
Daca doriti sa manifestati o viata pe care o iubiti, trebuie sa va schimbati gandurile, sentimentele si actiunile pentru a va alinia vietii dorite.

Am descoperit ca cea mai simpla si mai buna modalitate de a face toate cele de mai sus este luand o mica parte din ziua ta si angajandu-te intr-o rutina de manifestare zilnica.

Astazi impartasesc cu voi rutina mea de manifestare in trei pasi super simpla (si magica)! Cand va prezentati pentru dvs. si va dedicati acestei rutine in fiecare zi, veti incepe sa vedeti rezultate uimitoare reflectate in viata voastra.

Gata de manifestare? Sa intram in rutina!

Pasul 1: Examinati-va intentiile
Mintea ta este un magnet, iar ceea ce te concentrezi creste.

Dupa ce ati stabilit intentiile clare si stiti exact ce doriti sa manifestati, petreceti primele minute ale zilei dvs. revizuindu-va dorintele.

Revederea zilnic a intentiilor dvs. este atat de importanta, deoarece incepeti fiecare zi cu viata dorita in minte … Incepeti fiecare zi cu intentie.

Exista mai multe modalitati prin care puteti analiza intentiile dvs., dar iata doua dintre caile mele preferate:

Cititi lista dorintelor si / sau repetati-le cu voce tare ca afirmatii.

Comentariile sunt inchise.