10:37 pm - sâmbătă, 25 iunie 2022

Creeaza viata pe care o iubesti – Partea a II a

Pasul 2: vizualizati viata dorita
Vizualizarea este de departe cea mai puternica tehnica de manifestare de acolo (in experienta mea cu manifestarea.) Acest lucru se datoreaza faptului ca atunci cand vizualizati, atingeti o emotie puternica prin imaginatia cum s-ar simti ca v-ati manifestat deja viata dorita.

Vizualizarea se refera la calatoria timpului in viitor si la viata pe care doriti sa o manifestati folosind imaginatia voastra.

Gandul stimuleaza emotia, asa ca atunci cand ai nevoie de 5-10 minute sa te asezi si sa iti concentrezi gandurile asupra dorintelor tale intr-un mod care sa creeze emotii de a avea deja ceea ce iti doresti, incepi sa emiti energie foarte puternica si magnetica in Univers!

Daca nu ati vizualizat niciodata, puteti urma acesti doi pasi simpli pentru a incepe astazi:
1. Stati confortabil intr-un spatiu linistit si incepeti cu cateva momente de meditatie pentru a va relaxa mintea si corpul. (Imi place sa ascult muzica de meditatie in timpul vizualizarilor mele.)

2. Incepeti vizualizarea. Imaginati-va pe voi insiva ca versiunea dvs. care ati manifestat deja toate dorintele voastre … Cum se simte? Cheia aici este sa atingeti starea emotionala de a avea deja ceea ce doriti!

Este util sa va atingeti de simturi in timp ce vizualizati. Ce vezi, auzi si simti?

Cateva exemple:

Vrei sa-ti manifeste masina de vis? Vizualizati-va conducand masina de vis sau luand-o intr-o calatorie rutiera. Imagineaza-ti toate micile detalii si lucruri care iti plac despre masina ta noua. Apasati in acel sentiment de imensa recunostinta!

Vrei sa manifeste partenerul perfect pentru tine? Vizualizati-va asezati pe plaja cu sufletul vostru recent gasit. Apasati in acele sentimente de binecuvantare si de a fi profund indragostit de partenerul tau!

Vrei sa-ti manifeste meseria viselor tale? Vizualizati-va obtinerea ofertei de munca a viselor voastre! Atingeti-va sentimentele care vin impreuna cu manifestarea voastra, precum pura emotie si recunostinta.

Pasul 3: ia masuri cu pasi mici in fiecare zi
Tu esti co-creatorul realitatii tale. Aceasta inseamna ca, in timp ce Universul isi face treaba pentru a alinia si reflecta energia pe care o pui, trebuie sa iti faci si treaba si sa actionezi in orice fel pe care il poti face pentru ca visele tale sa devina realitate.

Comentariile sunt inchise.