3:06 am - joi, 25 februarie 2021

Chiropractician – informatii utile

Cand oamenii auzi cuvantul „chiropractician”, ei se gandesc de obicei la un loc in care va confruntati cu dureri de cap, gat sau spate sau se gandesc la ceva ce nu cred ca este necesar pentru rutina lor de wellness. Prea adesea oamenii presupun incorect ca puteti beneficia de ingrijire chiropractica numai cand ati suferit o vatamare sau ati avut un accident de masina. Adevarul este ca, in momentul in care spatele, gatul sau umerii┬á sunt in durere, sunteti deja bine depasiti pragul de nevoie de scutire de durere. Am petrecut ceva timp la inceputul anilor 90, cand lucram la o clinica chiropractica, iar medicii nostri ne-au spus intotdeauna ca doar 10% din durere se simte. O multime de durere pe care o putem experimenta in trupurile noastre ne ajuta uitam pana cand ajunge destul de rau pentru a ne simti in cele din urma.

Chiropractica este o disciplina de sanatate care subliniaza puterea de recuperare inerenta a corpului de a se vindeca fara utilizarea de medicamente si chirurgie. Practica chiropracticului se concentreaza pe relatia dintre structura (in primul rand coloana vertebrala) si functia (coordonata de sistemul nervos) si modul in care relatia afecteaza conservarea si restaurarea sanatatii. „- Asociatia Colegiilor Chiropractice.

Colegiul Palmer din Chiropractic afirma ca scopul ingrijirii chiropractice este de a optimiza starea de sanatate a corpului dumneavoastra si capacitatea de a se vindeca de stresurile si afectiunile de zi cu zi, in mod natural. Coloana vertebrala si sistemul nervos sunt atat de interconectate, incat la nivel biochimic si celular au capacitatea de a schimba sanatatea noastra in mod mai bine sau chiar in mod dramatic.

Chiropracticienii se concentreaza pe inlaturarea subluxatiilor vertebrale din organism pentru a ajuta la imbunatatirea functionalitatilor sistemului nervos si al organelor. Exista o multime de metode si tehnici diferite pentru ajustari, oferindu-va o gama larga de optiuni pentru a gasi ceea ce se potriveste cel mai bine pentru dvs.

Comentariile sunt inchise.