10:28 am - joi, 28 mai 2020

Cei care m-au plătit ca să îi votez

Gata, eu am cedat, trebuie să recunosc că am primit o valiză cu bani şi lingouri de aur pentru ca să fiu părtinitor şi să votez cu anumite persoane. La RoBlogFest. Ca şi la ediţiile trecute, şi anul acesta, cel mai mare eveniment dedicat bloggerilor atohtoni va desemna cei mai iubiţi bloggeri ai patriei. Mai sunt doar trei zile până în momentul în care vom afla care sunt marii câştigători. Şi pentru că mai avem la dispoziţie doar o singură zi pentru a ne vota preferaţii, am decis să pun şi eu ştampila pe candidaţii care au marcat şpaga. Eu îi susţit pe ei şi vă îndemn să-i votaţi pe fiecare, deoarece merită. Vă puteţi face cont aici şi apoi puteţi trece la treabă.

Aşadar, pe categorii, voturile mele merg la:

1. Blog colectiv

TVdece: Florica şi Zicu îs nişte oameni simpatici care scriu foarte fain pe unul dintre puţinele bloguri colective pe care le citesc, dar cu siguranţă cel mai bun. Merită din plin! – votează-i aici.

2. Blog sub 18 ani

Alleoancea: E plină de energie, entuziasm şi are curajul să scrie, destul de bine, despre subiecte care peste câţiva ani poate îi vor părea penibile. În plus e albaneză de-a noastră. E una dintre puţinele fete ajunse în faza finală la această categorie. Merită. – voteaz-o aici.

3. Blog de muzică

BlackSheepSound: Îi citesc de mult timp şi oamenii ăştia fac o treabă bună într-o nişă care este din ce în ce mai exploatată şi unde concurenţa este mare. Merită acest premiu – voteză-i aici.

4. Blog culinar

Teo’s kitchen: Pentru că este unul dintre cel mai des updatate bloguri culinare şi pentru că Teo depune cu adevărat suflet în ceea ce face. Şi asta se vede! – voteaz-oaici.

5. Blog de filme

Cineblog: Pentru că ştiu câtă muncă se depune pentru a ţine un astfel de blog la modul în care se prezintă acesta. Nu-i foarte uşor să ţii pasul cu tot ceea ce este nou în domeniul cinematografic. Votează-l aici.

6. Blog de sport

Adrian Georgescu: Pentru că îl urmăresc încă de la începuturile lui şi este un profesionist în ceea ce face. Scrie iute şi piperat. Şi foarte bine. Pentru el sportul nu înseamnă doar fotbal. Merită! Votează-l aici.

7. Blog travel

Răzvan Pascu: Pentru că e un om care chiar a umblat prin lume şi are despre ce să scrie. Are articole interesante şi utile. Votează-l aici.

8. Blog de fashion

Gabriela Ciobanu: Pentru că pune într-adevăr pasiune în ceea ce face şi o găsesc destul de interesantă în stilul vestimentar. Articolele ei sunt mereu însoţite de imagini de bună caltate care ajută mult la edificarea cititorului cu privinţă la ideeile vestimentare exprimate. Merită. Voteaz-o aici.

9. Blog auto & moto

OrasulAUTO: Pentru că are informaţii utile şi din domenii conexe cu lumea auto şi se luptă cu succes cu nume grele pe o nişă din ce în ce mai populară. Şi pentru că îmi place foarte mult logoul blogului. Merită! Votează-l aici.

10. Cel mai popular blog

Ovi Sirb: Pentru că Ovi e un om fain, bănăţean mândru de blogul lui, pentru că îl citesc zilnic peste 36 de milioane de români din întreaga ţară, pentru că scrie cu umor, pentru că e şi artist chitarist pe lângă faptul că e fan Android, pentru că pur şi simplul nu este unul mai bun decât el la această caterorie, pentru că merită din plin şi nu în ultimul rând pentru că anul acesta el va câştiga! Votează-l aici.

Cam astea sunt opţiunile mele. Aştept să văd câţi dintre cei cărora le-am dat votul meu vor ridica triumfători trofeul RoBlogFest deasupra capului.

Comentariile sunt inchise.