10:42 am - joi, 28 mai 2020

Ceasurile inteligente – afla ce smartwatch imi place!

Te-ai gandit vreodata ca poti reduce cheltuielile tale daca ai o viata cu adevarat activa? Da-ti sansa sa faci acest lucru si sa te lasi pe mana tehnologiei si cu siguranta nu vei regreta.

Vazandu-ne ajunsi in apogeul dezvoltarii tehnologice, acum avem la dispozitie diferite dispozitive gata sa ne monitorizeze orice activitate facem, fie din viata de zi cu zi, fie de pe telefonul mobil.

Cu siguranta sunteti curios care este acest dispozitiv inovativ, iar noi venim si va spunem ca un ceas inteligent poate fi prietenul dumneavoastra de nadejde de zi cu zi, daca aveti o viata supra-incarcata!

Stiai ca cel mai bun smartwatch poate masura distantele tale parcurse pe jos, iti poate monitoriza ritmul cardiac, si, totodata,  activitatea intreaga de pe telefon?

In trecut cu siguranta va asteptati ca un simplu ceas sa ofere doar facilitatile vizionarii orei, datei sau dupa caz a zilei, insa in zilele noastre un ceas inteligent poate fi inlocuitorul cu brio a unui telefon mobil, daca nu avem disponibilitatea sa il accesam pe acesta.

Probabil va intrebati cum putem intra in imediata posesie a ultimelor noutati de pe telefon? O vibratie de joasa frecventa la nivelul incheieturii mainii dumneavoastra va indica ce este nou si diferite activitati pe care le programati.

Insa vine momentul cand trebuie sa facem o alegere iscusita, mai ales daca avem in proprietate un telefon iPhone.

De ce imi plac ceasurile smartwatch Apple?

Dupa cum bine stim aceasta marca de telefoane propune un sistem criptat, in care doar dispozitivele din acelasi brand pot sa-si comunice si sa-si trimite date pe cai directe, fara sa se apeleze la retelele de socializare sau e-mailul electronic.

Asta face ca orientarea sprea ceasuri smartwatch de la Apple sa fie o prioritate daca avem in posesie un telefon de la aceeasi marca similara!

Care sunt modelele propuse de specialisti in 2017 si la ce preturi le gasim pe piata pe acestea?

Unul din cele mai apreciate modele de ceas  inteligent este de departe Apple Watch 2, care vine la pachet cu niste specificatii tehnice care nu au cum sa nu incante publicul larg.

Procesorul de inalta calitate aduce in discutie viteze nebanuite, astfel incat acest ceas sa fie capabil sa faca mai multe lucruri deodata, cum ar fi, masurarea intensitatii antrenamentelor, verificarea apelurilor telefonice, dar si alte informatii pretioase pentru dumneavoastra care se rezuma evident la planificarea adecvata a tuturor activitatilor de zi cu zi.

Un design placut, de o finete  aparte este propusa la acest model de ceas, care valoareaza 1599 lei, iar daca il achizitionezi acum ai posibilitatea sa economisesti pana la 200 lei, deoarece produsul se afla la reducere! Eu am aflat despre promotie de pe Ceas-smartwatch.ro.

Urmati-i si voi, poate gasiti alte reduceri!

Comentariile sunt inchise.