11:10 pm - joi, 9 iulie 2020

Ce te face sa te simti atat de femeie

Ce eleganti si ce galanti am fi daca ne-am invesmanta cu o femeie. Atat de femeie! Cu o femeie care sa fie femeie pana la ferecarea icoanelor. Si o femeie care sa ne imbrace ca o placenta, in razboiul cu barbatia. Atat de femeie incat sa se poarte ca un scutec mai apoi. Prin care scaparile sa n-aiba izbanda. Ce eleganti si galanti am fi! Daca am adormi pe o femeie. Femeie pana la ultimul fir de par rasucit pe gulerul impecabil.

Atat de femeie incat diamantele sa para o cheltuiala de prisos. Ti-ar prinde bine. O femeie care trazneste cu frumusetea si cand rastoarna tomberonul uitarii. Ce galanti si eleganti am fi! Daca ne-am imbaia cu o femeie. Atat de femeie incat sa te targui cu iasomia care iti biruie stapanirile. Atat de femeie incat schema ei enigmatica sa vanture plapuma de zapada. Adormita pe surcele din via tunsa.

Ce eleganti si galanti am fi! Daca am varsa femeia pe noi, ca sampania pe un piscot. Ne-am alege cu un acid de femeie. Cu o femeie valabila pana la ultima evaporare beata. Atat de femeie incat tocurile ei ascutite sa rasune prelung. Precum un cub de gheata scapat din ghearele unei pisici. Atat de femeie incat etichetele sa poarte numele personalitatii ei. Ce galanti si eleganti am fi! Daca am impleti lumina pe o femeie.

Ar fi o femeie atat de incarcata, incat energia ei ar aprinde si becurile arse. Atat de femeie ca ziua ar fi  un soare imbujorat, iar noaptea o claie de paie. Inflacarate de un chibrit sugubet. Ce galanti si eleganti am fi! Daca i-am deschide cont viitorului, intr-o femeie. Atat de femeie incat orice contravaloare sa economiseasca un fleac. Ce galanti si eleganti am fi! Daca din cand in cand, femeia noastra nu ar fi femeia altora. Doar fiindca n-am simtit la timp cat e de femeie!

Comentariile sunt inchise.