9:12 pm - joi, 19 mai 2022

Ce facem pentru a ne muta fara stres – IV

Relaxare!
Nu conteaza cat de mult planifici si pregatesti, uneori chiar procesul de miscare poate fi epuizant din punct de vedere fizic si emotional.

Asigurati-va ca programati timpul pentru relaxare. Cu tot haosul miscarii, s-ar putea sa va gasiti neglijand propria sanatate si bunastare. S-ar putea sa para ciudat, dar adaugarea unei „zile de odihna” in fiecare saptamana ca parte a listei de verificare a mutarii iti va oferi timp pentru reformulare si reorientare.

Planificati o zi de iesire sau o seara speciala cu copiii, comandand mancare si uitandu-va la filme. Impartasiti-va emotia si ceea ce asteptati cu nerabdare in noua dvs. casa si bucurati-va de faptul ca tot acest stres vine cu o recompensa excelenta.

Ia-ti timp sa te bucuri de urmatoarea ta miscare
Mutarea intr-o casa noua este o recompensa pe cont propriu. Dar este usor sa pierzi din vedere acest lucru atunci cand esti in mijlocul ambalarii. Cu lista nesfarsita de lucruri de facut, s-ar putea sa va surprindeti de ce va mutati chiar si in primul rand! Dar respira si relaxeaza-te. Este important sa ne dam seama ca mutarea este stresanta. Si cel mai bun mod de a reduce acest stres este sa planificati din timp, sa fiti flexibili si sa programati pauze regulate pentru a va usura incarcatura si a va oferi timp sa va amintiti ca toate acestea merita!

Comentariile sunt inchise.