10:44 pm - joi, 25 aprilie 2019

Ce este un antrenor spiritual

Am nevoie de un antrenor spiritual?  Este convingerea mea profunda ca majoritatea oamenilor ar beneficia de un antrenor spiritual in viata lor, la un moment dat sau altul.

Inainte de a putea determina daca un antrenor spiritual este pasul potrivit pentru dvs., mai intai sa vorbim despre ceea ce este pur si simplu un antrenor spiritual. Ce face ca acesti antrenori sa fie diferiti sau asemanatori antrenorilor de viata, antrenorilor de afaceri, antrenorilor de relatii si chiar antrenorilor echipei de sport?

Un antrenor spiritual este cineva care va ajuta sa va conectati la cine sunteti cu adevarat. Ei lucreaza impreuna cu dvs. pentru a va schimba / re-directiona / naviga viata, pentru a va descoperi dorintele, pentru a lua pasi spre obiectivele dvs., pentru a va atinge visele, pentru a limita credintele si a elimina blocajele.

Un antrenor spiritual utilizeaza o abordare mai profunda si mai holistica. Ei lucreaza cu dvs. pe sistemul de operare sub constienta voastra. Sunt sigur ca ati vazut psihicul uman descris ca aisberg plutitor in apa; o mica parte din noi care ne arata lumii si o mare parte din noi sub apa care se ascundea sub suprafata. Un antrenor spiritual va ajuta sa mergeti adanc in partea din aisbergul dvs., care este sub linia de plutire. Cand sunteti capabil sa intelegeti, sa lucrati cu, sa modificati si sa utilizati aceasta parte a sistemului dvs. de operare, va puteti schimba viata.

Un antrenor spiritual va lucra cu cauze radicale in loc de a trata simptomele. Vreti sa creati in mod constient? Vreti sa detineti puterea? Doriti o crestere, un progres, o abundenta, o iubire si o satisfactie profunda din viata voastra? Cresterea realizata cu un antrenor spiritual include legatura cu divinul, lucrul cu universul, controlul fericirii, trecerea in puterea voastra, schimbarea subconstientului tau si mult mai mult.

Comentariile sunt inchise.