7:13 am - sâmbătă, 26 mai 2018

Ce echipamente se folosesc pentru curatarea profesionala a pardoselilor in magazine?

Nu de putine ori ni se s-a intamplat sa mergem la cumparaturi si in jurul nostru sa se lustruiasca podelele cu aparate ce pareau aduse dintr-un film SF. Ei bine, printre astfel de dispozitive se afla si monodiscurile.

Cum si unde se folosesc?

Acestea au un aspect voluminos, incorporand la capat o perie rotativa si un motor de dimensiuni mari. De asemenea, sunt prevazute cu manere reglabile si sunt utilizate in special in detrimentul unor spatii inguste, cum ar fi printre rafturile unor supermarketuri, astfel incat sa nu fie deranjati clientii.

Sunt usor de manuit, in special datorita modelului compact si functioneaza pe baza a doua niveluri de viteza. In functie de selectia acesteia, ritmul si directia miscarilor difera. Astfel, pentru o viteza scazuta este indicat sa se foloseasca directia dreapta stanga, iar pentru viteza de rotatie crescuta este necesar sa se manevreze in linie dreapta inainte.

De asemenea, este necesar sa se foloseasca detergent si solutii de calitate, iar apa sa fie frecvent inlocuita si curatata, astfel incat calitatea periei sa se mentina vreme indelungata.

Cum il putem folosi acasa?

Desi este vorba despre aparatura profesionista, inchirierea unui monodisc pentru igienizarea propriului camin poate sa fie o solutie utila, mai ales daca vorbim despre case pe o intindere foarte mare. De asemenea, fie ca vei chema o echipa profesionista de curatenie sau ca preferi sa faci asta de unul singur, un astfel de dispozitiv se poate dovedi cu adevarat util in curatarea unor suprafete precum gresie, faianta sau marmura.

Este de folos pentru ca ofera lustruire la cel mai ridicat nivel de curatare si este in acelasi timp usor de depozitat. De asemenea, fie ca alegi inchiriere monodisc sau ca preferi sa cumperi unul pentru a te bucura din plin de functiile acestuia, reprezinta un aparat cu o durata de functionare indelungata, fiind confectionat din materiale de calitate superioara.

Pe www.inchiriereechipamentecuratenie.com se pot inchiria diverse produse pentru curatenie profesionala, printre cele mai ofertante fiind preturile la monodiscuri. Are un bazin de apa de 10 litri si o perie care se inscrie in dimensiunile de 43 de cm. De asemenea, dispune de autonomie non stop si se alimenteaza prin cablu la 220v. Preturile variaza in functie de perioada inchirierii, pornind de la 150 lei pentru contract pana la 10 zile, 100 lei pentru un interval intre 11 si 20 de zile sau chiar in baza unor costuri de 1600 lei pentru inchirierea pe intreaga perioada a unei luni calendaristice.

Comentariile sunt inchise.