5:13 pm - marți, 26 octombrie 2021

Ce beneficii iti aduce cel mai bun ondulator conic

Ondulatoarele conice reprezinta o modalitate excelenta de a obtine buclele dorite in mod natural, timp in care caldura produsa de ondulator ajuta la mentinerea buclelor intacte. Ca in cazul oricarui al dispozitiv de ingrijire care foloseste caldura, e indicat sa folosesti ondulatorul conic doar pe par uscat si dupa ce ai aplicat un spray cu rol de protectie impotriva caldurii excesive.

Avantajul ondulatorului conic este acela ca diametrul este diferit si poti crea onduleuri de dimensiuni variate pentru ca lookul tau sa fie cat se poate de natural. Poti folosi chiar si o placa de par pentru a obtine acele onduleuri. Ce-i drept, nu este la fel de eficienta.

Avantaje si dezavantaje ale ondulatoarelor conice

Dupa cum spuneam, aceste ondulatoare sunt renumite pentru abilitatea lor de a crea onduleuri perfecte si de lunga durata. Acestea sunt exact avantajele care fac din ondulatorul conic cea mai buna alegere in materie de dispozitive pentru ondulare.

Pe de alta parte, placile de par sunt populare din cauza versatilitatii lor. Poti sa-ti faci bucle, dar in acelasi timp poti sa si transformi parul ondulat in par drept.

Cum aleg cel mai bun ondulator conic

Pe langa faptul ca stii deja ca ondulatorul conic este cea mai buna alegere pentru a avea parte de rezultate rapide, simple si sigure, trebuie sa stii ca nu orice model poate avea acelasi efect asupra parului tau.

Cand alegi un ondulator conic trebuie sa stii din ce este facut capatul de ondulare, ce dimensiune are, ce greutate are si cat costa. Toate cele mentionate, mai putin pretul, vor determina cat de usor se foloseste ondulatorul si cat de calitative sunt rezultatele obtinute.

Cel mai bun ondulator conic va avea un capat de ondulare realizat din ceramica, Teflon sau turmalina. Asigura-te ca nu te alegi cu unul metalic, deoarece nu vei face decat sa-ti distrugi parul dupa doar cateva utilizari.

Ceramica este o alegere buna deoarece se incalzeste repede si nu are efect negativ asupra parului. Pe de alta parte, Teflonul are avantajul de a distribui caldura in mod egal, in timp ce turmalina poate neutraliza ionii pozitivi care incarca static parul.

Comentariile sunt inchise.