11:05 pm - sâmbătă, 25 iunie 2022

Cat de mult te schimbi de-a lungul anilor?

Care sunt unele moduri pe care le-ai schimbat de-a lungul anilor si care au fost cateva lectii care te-au blocat? Ai mentionat trecerea de la a fi cel mai tare din camera, la a te simti in pace cu a fi linistit. Mi-ar placea sa aud mai multe despre asta si despre alte moduri in care te-ai schimbat.

R: Oh, Doamne, m-am schimbat atat de mult. As spune ca cea mai mare schimbare a mea este atitudinea mea fata de mindfulness – facand totul cu scop si intentionalitate, mai degraba decat impulsiv. Cred ca a venit cu varsta si eroarea, pentru mine. Majoritatea schimbarilor pe care le-am facut in viata mea au venit din acceptarea „greselii” sau „esecului” si a fi compatimitor cu mine insumi despre aceasta, apoi gasirea unor cai prin care pot fi „mai bun” in ceea ce priveste viata mea! Sunt mandru de fiecare etapa a vietii mele in care am fost. Daca n-as fi fost niciodata cel mai tare din camera, nu as fi gasit niciodata motivatia sa ma intorc in interior si sa gasesc pacea in liniste.

La ce mai lucrezi si ce te provoaca?

In prezent, este gasirea unui echilibru munca / viata. Evaluarea zilnica a modului in care pot lucra mai putin si sa traiesc mai mult, continuand, de asemenea, sa muncesc din greu si sa imi indeplinesc obiectivele. Va voi anunta cand mi-am dat seama, dar cred ca acesta este un lucru cu care majoritatea dintre noi se lupta cu #thestruggleisreal. Asa ca doar ca sa stii, nu esti singurul!

Am o lista cu primele cinci lucruri pe care trebuie sa le pastrez (mentionate intr-un articol anterior) si o prima lista cu 5 dintre lucrurile pe care sunt dispus sa le platesc lunar si o lista de cinci dintre „poftele” mele. De obicei aleg una lucru / luna pentru a cheltui. Economisesc cand vine vorba de mancare. Cumpar bio cand pot / daca este pe lista de duzina murdara, dar nu intotdeauna. Imi pregatesc mesele sau am planificat mesele in fiecare saptamana, pentru a putea manca cam 10/12 dolari pe zi. Iubita mea si cu mine iesim la o masa mare / saptamana la restaurantul nostru italian preferat, care este o pofta saptamanala!

Comentariile sunt inchise.