5:40 am - duminică, 31 mai 2020

Carti de citit in 2019

Stim ca in lista de obiective pe anul acesta ati inclus si lista de carti de citit in 2019. V-ati propus sa cititi mai multe carti, ceea ce inseamna ca aveti nevoie de recomandari pentru a fi la curent cu noile titluri de pe piata, ori poate doar doriti sa va relaxati sau sa va imbunatatiti vocabularul. Cititul este o activitate intelectuala relaxanta, care aduce doar beneficii celor care o practica. Inainte sa va decideti asupra urmatoarei carti pe care o veti citi, recomandam sa cititi recomandari, recenzii online, parerile celor care au citit deja titlul ravnit de dumneavoastra pentru a va putea face o idee inainte de a cumpara cartea. Recomandarea noastra este sa folositi un portal specializat in carti pentru a face cele mai bune alegeri in materie de lectura.

Carti de citit in 2019 – recomandarile noastre

Cu toate titlurile care apar pe piata poate parea dificil sa alegeti cartile pentru anul acesta. Pentru a reusi sa acoperim gusturile cat mai multor iubitori de carti, va vom recomanda trei carti de citit in 2019 care speram sa va placa:

  • Eu si totusi alta – aceasta carte inchide trilogia de succes a autoarei Jojo Moyes, primele volume fiind intitulate Dupa ce te-am pierdut si Inainte sa te cunosc. O serie romantica, incitanta si cutremuratoare care va ocupa mult timp un loc printre favoritele cititorilor.
  • Mica Enciclopedie Hygge – pentru aceia dintre dumneavoastra care vor sa adopte un stil de viata minimalist sau sunt in cautarea linistii interioare, recomandam aceasta carte pentru a invata conceptul danez de fericire intitulat hygge. Este o lectura usoara, cu o multitudine de poze si sfaturi practice menite sa va relaxeze.
  • Sapiens: Scurta Istorie a omenirii – tradusa in peste 40 de limbi, acest roman monstruos isi merita locul in Top 100 al celor mai bune carti. Nu trebuie sa fiti pasionati de istorie pentru a o parcurge deoarece explica intr-un mod usor de inteles evolutia din anii 70.000 i.Hr pana la anii 1500 d. Hr.

Carturarul.ro – portalul online dedicat iubitorilor de carti

Pentru a afla mai multe detalii despre cartile recomandate si nu numai, recomandam portalul online – Carturarul.ro. Lista de carti de citit in 2019 va fi mai usor de proiectat consultand un astfel de portal pe care veti gasi:

  • recenzii oneste si ample ale celor mai bune carti de pe piata din toate timpurile.
  • comentariile si parerile cititorilor.
  • oferte speciale de pret in cele mai populare librarii online.
  • varietate de carti si de genuri literare pentru toate gusturile.

Carturarul.ro este un portal online dedicat celei mai mari comunitati de carturari din Romania. Aici, se aduna la un loc iubitorii de carti care doresc sa ofere recenzii si comentarii, ori sunt in cautarea unor noi titluri pentru a intregi lista de carti de citit in 2019.

Comentariile sunt inchise.