7:37 pm - duminică, 16 iunie 2019

Care sunt cele mai ieftine hote incorporabile?

Atunci cand vine vorba de bucataria ta, daca esti un fin pasionat al gastronomiei cu siguranta vei avea multe de spus.

Orele multe petrecute in acest loc din casa, dar si dedicatia cu care faci diverse mancaruri te va face sa te gandesti cum poti sa gasesti cele mai performante instrumente sa dai cel mai bun radament.

Cei mai multi bucatari si bucatarese din intreaga lume se plang astfel de aerul sufocant facut de cuptoare, dar si condensul facut pe pereti.

In acest caz, inevitabil va trebui sa luam masuri pentru a ne pastra intacta atat sanatatea noastra cat si aspectul peretilor bucatariei, iar momentul in care cumparam cea mai buna hota incorporabila trebuie sa se apropie cat mai repede..

Cei mai multi dintre noi insa, acum suntem privati de a avea resurse financiare mari, datorita lunii ce a trecut, care ne-a facut sa scoatem sute de lei din buzunar din cauza evenimentelor avute.

Afla ca producatorii de pretutindeni vin in ajutorul tau si iti ofera alternative viabile de hote incorporabile ce pot fi atasate usor intr-un colt al bucatariei tale.

Mai jos gasesti 2 astfel de variante la cel mai bun pret comparativ cu calitatea oferita si acestea sunt urmatoarele:

Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-260SS, Putere de absorbtie 329 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Inox si metal vopsit

Aceasta hota incorporabila poate fi montata oriunde in bucatarie, neavand dimensiuni mari, fara sa strice ordinea lucrurilor.

Datorita celor 2 motoare de inalta putere, aceasta hota poate absorbi rapid aburii din jur, pentru ca tu sa te concentrezi pe gatit fara cele mai mici probleme.

La doar 189,99 lei, redusa cu 36% fata de valoarea sa initiala, aceasta hota pare sa fie o solutie optima pentru bucataria ta.

Mai mult, la achizitionarea ei primesti chiar si un cadou ce consta intr-un filtru de carbon, care achizitionat de pe piata valoreaza 76 lei!

 

Hota incorporabila telescopica Hansa OTC611IH, Putere de absorbtie 198 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox

Acest tip de hota telescopica este ideala atat in ceea ce priveste consumul de energie cat si al eficientei cu care inlatura aburii.

Avand in dotare 2 filtre de grasime  si un consum de energie foarte mic, aceasta hota are ca scop sa absoarba rapid aburii,  datorita puterii avute si celor doua trepte de viteza.

Redusa cu 34% fata de pretul initial, aceasta hota incorporabila se afla pentru dumneavoastra la incredibilul pret de 199,99 lei, fiind recomandata pentru bucatariile de dimensiuni mici sau medii.

 

 

Comentariile sunt inchise.