9:32 am - joi, 28 mai 2020

Cand meciul cu Turcia era ultima sansa la calificare

Dupa victoria impotriva ungurilor, se pare ca sperantele noaste au crescut destul de mult. In ultima perioada avem parte de tot mai bune rezultate pozitive realizate de catre echipele de club romanesti dar si de catre echipa nationala. Victoria din data de 6 septembrie impotriva ungurilor au readus in carti calificarea la Rio, sa fie oare sansa pe care ar trebui sa o jucam sau a fost pur si simplu sansa noastra?

Momentan acest lucru nu este usor de stabilit, cu siguranta aceasta victorie este una benefica pentru moralul nostru impotriva turcilor. Meciul dintre Romania si Turcia va fi transmis pe data de 10 septembrie incepand cu ora 21.00 pe Antena 1.

Momentan transmisia online ramane inca un element necunosct, dar totusi puteti beneficia de site-urile ce va ofera meciuri live direct din fata propriului calculator. Conform ultimelor statistici tot mai multe persoane beneficiaza de aceste servicii deoarece sunt gratuite si sunt oferite tuturor persoanelor ce iubesc fotbalul.

Revenind la meciul impotriva turcilor, trebuie sa va reamintim ca la acest eveniment Arena Nationala va fi cu siguranta plina, motiv pentru care va recomandam sa achizitionati biletele din timp in cazul in care doriti sa fiti prezenti la posibila calificare a Romaniei la barajul pentru mondial.

Un rezultat favorabil ar fi cu siguranta atingerea obiectivului nostru, chiar daca multi dintre oamenii fotbalului romanesc sustin ca aceasta calificare nu era tocmai un obiectiv primar, nu ar strica cu siguranta ca echipa nationala sa se califice la acest campionat mondial. Asteptam cu nerabdare meciul din data de 10 septembrie urand totodata mult noroc echipei nationale.

Comentariile sunt inchise.