7:13 am - sâmbătă, 26 mai 2018

Automatizari industriale: argumente pentru afacerea ta

Spuneam mai demult ca o metoda de a-ti atrage clientii este sa iti dotezi magazinul cu imprimante speciale pentru coduri de bare. Totusi, orice patron care se respecta, care tine la afacerea lui si doreste sa o dezvolte trebuie sa aiba in vedere faptul ca, in afara de clienti, foarte importanti sunt si angajatii, forta de munca. In momentul in care faci tot posibilul sa te dezvolti, acestia se vor dezvolta odata cu tine si modernizarea echipamentelor cu care lucrezi in afacerea ta vor usura munca si vor motiva angajatii.
Am lucrat o perioada indelungata in resurse umane si unul dintre directorii pe care i-am respctat cel mai mult obisnuia sa spuna ca o marire de salariu motiveaza un angajat timp de cateva luni, o imbunatatire a conditiilor de munca poate sa mentina aceasta motivatie, sa o faca permanenta. Nu l-am crezut chiar de la inceput, dar am ajuns, in timp, sa traiesc vremurile in care sa probez pe pielea mea aceasta afirmatie si sa mi se dovedeasca veridicitatea ei.
Traim vremuri in care progresul tehnologic este un proces continuu, practic imposibil de oprit. Luate de acest val insasi meseriile clasice isi schimba coordonatele. Dincolo de disconfortul unei schimbari (este stiut faptul ca orice celula a sociatatii manifesta in mod firesc si inerent rezistenta la schimbare) tehnologia moderna ne vine in ajutor si ne pregateste, din zi in zi, pentru urmatorul pas.
Automatizarile industriale pot sa para complicate la prima vedere si costisitoare, dar odata ce noutatea dispare, disconfortul se atenueaz si el pana la a tinde catre zero, iar investitia se dovedeste mai rentabila decat ai fi crezut intial. Automatizarea are numeroase avantaje, printre care ma grabesc sa enumar:
  • inscrierea, ca principiu, a afacerii tale intr-o linie moderna, un trend pozitiv, care iti va imbunatati imaginea in fata colaboratorilor si iti vor aduce potentiale contracte noi, bazate pe reputatia buna obtinuta.
  • cresterea productivitatii, lucru care duce, in mod absolut, la cresterea profitului inregistrat
  • dezvoltarea afacerii tale si inscrierea ei pe o alta treapta, favorizand accesul la clienti mai importanti
  • motivarea angajatilor prin scaderea gradului de efort pe care ei il fac si, de asemenea, prin constientizarea skils-urilor suplimentare pe care le dobandesc
  • scaderea costurilor de productie si de personal, in timp, dupa amortizarea investitiei.

Iata asadar argumente destule in favoarea alegerii unei solutii de automatizare industriala dintre numeroasele oferite de IdMAg.  Daca mai stati inca pe ganduri, intrati pe site pentru a vedea in amanunt despre ce este vorba. Atunci, cu siguranta veti fi convinsi.

Comentariile sunt inchise.