2:38 pm - marți, 22 octombrie 2019

Aparatele de tuns profesioniste, o piatra de incercare pentru saloanele de infrumusetare

Frizerii iscusiti au intotdeauna provocari noi atunci cand vine vorba de stilizarea si aranjarea podoabei capilare a oamenilor.

Moda pune la dispozitie tuturor oamenilor posibilitatea de a alege dintr-o multime de frizuri, fie ca vorbim de par scurt fie de par lung.

Intr-o publicatie profesionista de fashion si styling majoritatea oamenilor sunt indemnati sa se indrepte spre frizuri care se potrivesc perfect cu forma fetei, culoarea ochilor dar si stilul vestimentar avut.

Astfel, la un salon de infrumusetare, stilul masculin se poate exprima in diverse moduri, insa parul scurt si frizurile asortate fac de departe diferenta intr-o vreme in care barbatii vor sa impresioneze prin carisma si frumusete.

Dar cum ramane cu aparatele de tuns, care trebuie sa aibe caracteristici speciale pentru a face fata timp indelungat, fara cea mai mica problema?

Saloanele de infrumusetare au intotdeauna provocari mari cand vine vorba de alegerea lor, autonomia, intretinerea si functiile motorului fiind de departe aspecte care fac diferenta pe timp indelungat si la pret.

Datorita acestui fapt, indraznim sa va prezentam cateva criterii la care trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand achizitionati o masina profesionala de tuns parul.

  1. Motorul si puterea sa

Daca exista un volum mare de tunsori pe zi, atunci orientarea spre un motor puternic si eficient este necesara, care circula pe voltajul prizelor prezente in incapere. Exista anumiti producatori care aduc modele din diverse state care au o alta tensiune si constructie si de aceea este important sa fim atenti la acest detaliu.

  1. Aparat de tuns cu fir sau fara fir?

Desi sunt mai practice si mai confortabile de folosit, aparatele de tuns cu wireless nu au o durata de viata mare a bateriei si nu pot fi folosite mai mult de o ora. De aceea apelarea la aparate de tuns cu fir este necesara mai ales in saloane de infrumsuetare, deoarece acestea sunt mai rezistente si fac fata provocarilor in timp repetat.

  1. Accesorii

La un aparat de tuns cel mai mult conteaza calitatea pieptenului care reuseste sa indrepte si sa distanteze parul. In acest caz, prezenta a cel putin 3-4 astfel de accesorii este ideala, mai ales daca se afla pe marimi cuprinse intre 5 si 25 mm.

  1. Lamele si calitatea lor

Atunci cand vine vorba de lungime si profunzime, o lama asigura calitatea unei tunsori. Acestea pot avea marimi diferite de la 0.2mm la 13mm, iar materialul lor de constructie trebuie sa stim ca este rezistent.

Majoritatea aparatelor de tuns sunt compuse din otel inoxidabil sau titan, ceea ce este perfect. Insa cel mai important este sa fim atenti sa existe functie de autoascutire astfel incat lamele sa nu isi piarda din calitate si eficienta.

  1. Design si folosire

Forma aparatului si manerul sunt iarasi aspecte care fac diferenta asupra creatiilor de hairstyling. Manerul cu cat poate fi fixat mai usor cu atat mai bine, aderenta fiind un alt capitol care ar trebui sa ne intereseze.

Comentariile sunt inchise.