1:02 am - vineri, 10 iulie 2020

Alegerea unei genti in functie de silueta

Atunci cand apelati la un magazin cu genti pentru a va alege geanta potrivita, probabil nu acordati aceeasi atentie pe care o acordati alegerii hainelor. In primul rand, geanta pe care o veti cumpara ar trebui sa se potriveasca stilului vostru si sa fie in tendinte. De asemenea, o geanta aleasa bine va va pune in valoare silueta si veti reusi sa iesiti mai bine in evidenta apeland la ea.

Ce trebuie sa stiti cand alegeti genti online?

Gentile trebuie alese mereu si in functie de proportii si de silueta. Proportiile unei genti ar trebui sa fie asemanatoare cu ale tale. Nu ar trebui sa alegeti o geanta mare daca sunteti miniona si slabuta. Veti arata de parca sunteti inghitite de acea geanta. Daca va regasiti in aceasta situatie, atunci va trebui sa achizitionati de la un magazin genti online o geanta de dimensiuni mici, cel mult medii.

Daca sunteti o persoana inalta si corpolenta, optati pentru o geanta de dimensiuni mai mari. Daca veti alege o geanta mica, iar aceasta va atarna pe umar, ea nu va face decat sa va accentueze proportiile voluminoase. O geanta supradimensionata va echilibra destul de mult lucrurile.

Atunci cand accesati un magazinul online de genti Fistique.ro pentru a alege geanta ideala, va trebui sa optati pentru o geanta cu o forma opusa celei a corpului tau. De exemplu, daca sunteti mai inalta si mai slaba, o geanta rotunjita va putea adauga forme siluetei voastre. O geanta purtata pe umar va accentua partea din corp langa care este pozitionata.

O geanta de umar care se va termina in dreptul soldurilor va accentua aceasta zona.
Daca sunteti mandra de talia voastra, alegeti o geanta care se va termina in zona aceasta pentru a o scoate mai mult in evidenta. Inainte de a cumpara o geanta, puteti sa o probati.

Comentariile sunt inchise.