11:31 pm - joi, 25 aprilie 2019

Aflati cine sunteti intr-adevar si conectati-va la scopul vietii

Nu toti cautam adevarul? Poate ca sunteti interesati sa gasiti scopul vietii, intelegand lectiile din viata. Cum obtin mai multa implinire? Cum cultiv cultura pasiunii si fericirii in viata mea? Ce am de gand sa fac? Ce lucrare imi stinge focul?

Un antrenor spiritual va va ajuta sa luati o decizie care se va simti in aliniere. Ei va pot ajuta sa renuntati la restrictiile pe care le punem asupra noastra si la ingrijorarea de a plati altii in loc de noi insine. Un antrenor spiritual va cere sa va prezentati pentru dvs., sa stati in adevarul vostru si sa va petreceti timpul descoperind ceea ce va face fericiti. Apoi va cer sa urmati si sa cultivati acea fericire. Scopul vietii este un lucru minunat, toti ne dorim sa fim impliniti, fericiti, iubiti si legati de persoane.

Eliberarea traumatismelor, stagnarea clara, vindecarea ranilor vechi si blocarea energiei deschise
Pentru a aduce toate uimirea pe care viata trebuie sa o ofere mai intai, trebuie sa avem spatiu pentru acesti oameni, locuri, lucruri si idei grozave. Ca oameni, avem tendinta sa ne temem de schimbare si apreciem stabilitatea.30

Schimbarea negativitatii, vindecarea ranilor vechi si eliberarea stagnarii poate fi dificila pentru multi dintre noi. Un antrenor spiritual va va ajuta sa intrati in trauma stocata pe care o avem in corpurile noastre fizice, descoperind caile in care ranile emotionale vechi se dezvolta in experienta noastra actuala si cum s-ar putea ca zonele din sistemul nostru energetic sa devina sub sau supraactiva. Lucrul cu cineva care poate suporta aceste schimbari energice majore si minore va permite sa faceti un pas inainte ca un canal mai clar. Prin aceasta lucrare suntem in cautarea unor oportunitati mai usoare si mai luminoase.

Sunt sigur ca majoritatea dintre noi am auzit ideea ca este greu sa primesti dragostea noua cu ramasitele legaturii vechi care inca persista. Acesta este principiul general. Trebuie sa lasam sa mergem, sa curatam, sa eliberam si sa schimbam ceea ce nu ne mai serveste pentru a crea spatiu pentru persoana potrivita, promovarea uimitoare, urmatoarea mare oportunitate.

In plus, linistea si spatiul ne permit sa devenim un canal clar pentru idei noi. Cand incercam sa incepem o afacere, sa scriem o carte, sa folosim creativitatea noastra etc. un antrenor spiritual va poate ajuta sa eliminati discutia care va impiedica sa va apropiati de centru si sa va concentrati cu entuziasm.

Comentariile sunt inchise.