7:01 pm - sâmbătă, 18 septembrie 2021

Adeptul Yahoo – printre cei din urmă

Nu-s un utilizator înrăit de mesăngiăruri. Totuși, e o aplicație ce a ajuns de-a dreptul esențială oricui cu un calculator și o conexiune la internet. De folosit n-am folosit tare multe dintre cele disponibile. Yahoo e de departe cea mai utilizată pe la noi, iar pe vreo 90% dintre prietenii și cunoscuții mei îi găsesc pe-acolo.

Pentru diverse mesaje pe care le mai schimb cu lume, am deci și eu pornit mai tot timpul Y! Mesăngiăr. Am și vreo câteva contacte pe MSN, iar rețelele îs interconectate, deci n-am de joacă cu programul de la Microsoft (Doamne-ți mulțam). Cu unele ocazii, dar totuși rar, mai folosesc și Skype.

Oricum, vă ziceam la început că nu-s un comunicator înrăit să stau cu orele pe mess. Ce-i drept greu ajunge vreo discuție din asta să dureze mai mult de 5 minute. Aplicația de mesăngiăr îmi e așadar un program ce trebuie să stea în pornită background, să n-am treabă cu ea decât dacă are cineva să-mi zică ceva.

Problema e că pe maghernița mea de Toșibă cu 1,5 giga de RAM, Yahoo Messenger îmi suge între 90.000 și 150.000 de kile, iar asta mă enervează în ultimul hal.

Comentariile sunt inchise.