11:41 pm - vineri, 3 iulie 2020

Accesoriile de ventilare pentru bucatarie aduc in discutie tehnologizarea ideala  a casei tale

Indiferent ca locuiesti la bloc, sau la casa, bucataria este un spatiu in care se petrece foarte mult timp pentru activitati gastronomice si evident impreuna cu familia in timpul meselor, drept pentru care trebuie sa acordam atentie asupra climatului ce se afla in aceasta.

Dupa cum bine stim in urma activitatilor gastronomice de lunga durata se poate creea un aer de nerespirat, condensul sau umezeala atingand cote de neimaginat, insa acest lucru nu este tot.

Nu numai ca se va creea un aer de nerespirat dar ne va fi afectat si metabolismul sau starea de spirit, de cele mai multe ori simtindu-ne fara vlaga.

De aceea trebuie sa ne gandim la achizitionarea unei hote incorporabile pentru bucatarii moderne, care pot indeplini mai multe roluri concomitent.

Pe deoparte, daca aveti la nivelul familiei copii mici si exista membrii care sunt fumatori consacrati, ii puteti proteja pe acestia de inhalarea mirosurilor neplacute.

Pe de alta parte aveti posibilitatea acum sa filtrati eficient aerul cald si umezeala de la nivelul incaperii, pentru a creea din bucataria dumneavoatra un loc in care petreceti timp cu drag.

Dar nu in ultimul rand cea mai buna hota incorporabila poate reprezenta de ce nu un element de ansamblu decorativ ideal pe langa piesele dumneavoastra de mobilier si alte electrocasnice, lucru care sa aduca in discutie trecerea la urmatorul nivel de modernitate si utilitate.

La ce caracteristici ar trebui sa fim atenti atunci cand vorbim de achizitionarea unor astfel de accesorii pentru bucatarie?

Evident orice accesoriu propune de la sine si o tehnologie unica de functionare si aici nu avem cum sa nu ne raportam la nivelul de zgomot emanat de aceasta.

Majoritatea hotelor de bucatarie au un nivel de zgomot cuprins intre valorile 50 si 70 dB, insa pentru urechea umana tot ceea ce depaseste 50 sau maxim 55 dB nu poate fi suportat cu usurinta.

De aceea este indicat sa ne indreptam atentia spre hote incorporabile care au un nivel de zgomot scazut.

O alta caracteristica importanta inainte de achizitionare o reprezinta treptele de viteza si eficienta de filtrare a aerului. Cu cat avem mai multe trepte de viteza cu atat mai bine, deoarece aerul cald si umezeala vor fi indepartate cu spor, fara sa asteptam o perioada lunga de timp.

Nu in ultim rand capacitatea de filtrare face diferenta, iar aici va trebui sa faceti un mic calcul care se refera la suprafata bucatariei. Masurand latimea, lungimea si inaltimea bucatariei si inmultind cifra obtinuta cu 10 ve-ti stii care este capacitatea ideala de filtrare pe care  trebuie sa o aibe o hota incorporabila.

Ofertele curg la tot pasul, iar daca va orientati atentia spre mediul online, cu siguranta aveti posibilitatea sa achizitionati la un pret pe masura un astfel de electrocasnic care sa va puna in valoare atat calitatile gastronomice cat si posibilitatea sa aveti un tonus bun in activitatile cu familia.

Comentariile sunt inchise.