11:51 pm - sâmbătă, 25 iunie 2022

A inceput sezonul de coaching

Ai vrut vreodata sa fii o musca pe perete intr-o sesiune de antrenament? La ce te poti astepta si despre ce vorbesc alti oameni?

Asa ca atunci cand colaboratorul , antrenorul si terapeutul Tess Brigham, a lansat o serie de coaching in care documentam sedinte de coaching, astfel incat oamenii sa poata vedea cum arata, am fost foarte interesat. Sunt mereu pregatit sa experimentez noi moduri mai personale de a ma conecta cu toti. Asadar, m-am gandit ca ar fi o oportunitate misto

1) sa experimentez antrenamentul, deoarece nu l-am facut niciodata cu adevarat

2) sa ma documentez de data aceasta in viata mea in care trec printr-o faza majora de tranzitie: mutarea la Washington DC

Desi acum este complet oficial si ma voi indrepta intr-un mod FOARTE curand, ne intoarcem in timp la prima mea sesiune de coaching cu Tess de acum cateva luni. Si veti vedea calatoria in miscare in lunile urmatoare documentate prin aceasta serie. Iata o versiune editata si scurtata a primei mele conversatii cu sesiunea mea de coaching despre coplesire, miscare, distanta si prindere cu necunoscutul.

Tess: Asa ca mi-ar placea doar sa aud, care sunt principalele obiective pe care doriti sa le lucrati? Daca nu sunt foarte clare acum, este in regula. Mai intai vreau sa aflu despre obiectivele tale si apoi mi-ar placea sa fac un pic de cautare in trecut si sa aud despre istoria ta si sa primesc doar un cadru al evenimentelor tale de viata pana acum, daca asta are sens.

Coley: Asadar, unul dintre obiectivele mele ar fi sa obtin o oarecare claritate cu privire la modul de a face fata lucrurilor. Simt ca sunt atat de coplesit incat practic ma inchid si simt ca pot face nimic. De parca nu stiu de unde sa incep cu toate … atat in ​​munca, cat si cu obiectivele vietii.

Tess: Imi poti spune ce ai studiat la scoala?

Coley: Am studiat afacerile cu accent pe marketing.

Tess: Bine. Si atunci te-ai intors acasa dupa facultate?

Coley: Da, m-am straduit sa gasesc de lucru acolo. Asa ca, atunci cand am primit un loc de munca in Long Beach, am decis sa accept. N

Tess: Deci mai esti in aceeasi pozitie, aceeasi companie?

Coley: Da.

Tess: Si iti place?

Coley: Imi place. Chiar ma gandeam sa plec acum doi ani si apoi mi s-a oferit promotie. Asa ca am decis sa raman; mi-am luat propriul apartament si asa toate au fost foarte grozave. Sunt capabil sa fac multe din ceea ce vreau sa fac cu aceasta meserie.

Comentariile sunt inchise.