9:21 am - joi, 28 mai 2020

7 din 10 romani aleg Delta Dunarii ca destinatie pentru concediul de vara

Preferintele romanilor in ceea ce priveste destinatia pentru petrecerea concediilor au intampinat schimbari atitudinale in decursul ultimilor ani. Astfel, romanii par mai atrasi ca oricand de destinatii virgine, unde pot fi inconjurati de natura si unde pot experimenta senzatia de liberate, fara doar a se conforma unui regim all-inclusive. Printre cele mai populare si de actualitate astfel de destinatii se numara Delta Dunarii, pe care strainii o idolatrizeaza pentru nuferii rari pe care ii conserva cu simt de raspundere, dar si gratie unicitatii sale.

Intr-un interviu acordat pentru un post de televiziune local, managerul pensiunii Aqua Villa din Delta Dunarii a afirmat ca 80% dintre turistii sezonieri provin din cele mai mari orase ale Romaniei (mentionand Bucurestiul in fruntea enumeratiei), in timp ce restul de 20% sunt romani din Diaspora, care vin in Delta pentru a experimenta ceva nou, ceva ce nu au mai intalnit in nicio tara vizitata pana la momentul de fata.

Pensiunea Aqua Villa din Delta Dunarii imbina conditiile de cazare luxuriante cu peisajele conservate de traditia localnicilor, oferind turistilor un sejur de 4****

Turistii care aleg sa petreaca un sejur la pensiunea Aqua Villa Delta Dunarii sunt recunoscuti pentru deschiderea lor la incercarea de noi experiente. In cadrul aceluiasi interviu, managerul pensiunii sublinia faptul ca, desi fug de aglomeratia urbana si efervescenta specifica orasului, nu renunta la conditiile de cazare.

Astfel, pensiunea Aqua Villa se numara printre putinele pensiuni din Delta Dunarii care le ofera turistilor posibilitatea de a se bucura de peisajele virgine ale Deltei, de fauna specifica si vegetatia captivanta, insa in acelasi timp le pune la dispozitie si cele mai luxoase conditii de cazare. Turistii au acces la piscina pensiunii, sunt invitati sa participe la jocuri nautice, precum si la plimbari cu salupa, totul in timp ce sunt cazati in camere duble superioare, accesorizate cu parchet de calitate superioara si decorate intr-un stil minimalist.

Un criteriu important pe baza caruia romanii aleg Delta Dunarii ca destinatie pentru concediul de vara, dar nu numai, il reprezinta si costurile mai mult decat rezonabile pe care le practica managerii pensiunea Aqua Villa. Spre exemplu, pentru 3 nopti de cazare in camere duble si 3 mese pe zi in care sunt inclusen cafelele, apa plata si apa minerala consumate la masa, dar si o excursie de 3 ore cu salupa pe Lacurile Fortuna, Baclanesti si imprejurimi sau la Sulina cu iesire in Marea Neagra, turistii platesc vara aceasta doar 1200 ron / persoana.

In pachet sunt prezentate si activitati aditionale ca plimbarile pe biciclete in imprejurimile pensiunii, dar si relaxarea la piscina pensiunii, oferite in mod gratuit de reprezentantii Aqua Villa.

Delta Dunarii isi asteapta turistii cu peisaje spectaculoase si pensiuni care ofera cele mai bune conditii de cazare, pentru ca si in mijlocul naturii acestia sa se simta ca acasa. Pensiunea Aqua Villa propune pachete dedicate in mod deosebit turistilor care doresc sa experimenteze sporturi noi, dar si activitati in aer liber de care obisnuiau sa se bucure in copilarie. Tineri, adulti si varstnici, cu totii sunt asteptati in formula la Aqua Villa, pensiunea care va aduce mai aproape de unicitatea Deltei!

Comentariile sunt inchise.